18 de celebrități supraviețuitoare ale cancerului. De la Robert DeNiro la Jane Fonda, mărturii ale unei lupte nedrepte

0
121

Le vedem deseori radiind pe covoarele roșii și pe ecranul televizorului, dar de obicei nu vedem ce se întâmplă în spatele camerelor de luat vederi. Multe vedete pe care le cunoaștem și le iubim și-au deschis sufletul și au vorbit public despre luptele pe care le-au dus pentru sănătate, anunțând fanii că au suferit cumplit și îndemnându-i să pună mare preț pe sănătatea lor. Aceste 18 celebrități sunt supraviețuitoare ale cancerului și au fost nesperat de sincere cu privire la experiențele lor.

Shannen Doherty

Când a fost diagnosticată cu cancer la sân în 2015, viața vedetei din serialul Beverly Hills 90210 s-a schimbat complet. Ea a suferit o mastectomie, chimioterapie și radioterapie, dar acum este în remisie. În august 2019, ea le-a spus oamenilor: „Sunt norocoasă că sunt în viață în fiecare minut, în fiecare secundă a zilei”.

Robin Roberts

Co-prezentatoare a emisiunii Good Morning America, Robin Roberts, a fost diagnosticată cu cancer la sân în 2007. Apoi, în 2012, a avut un diagnostic de tulburare sanguină de sindrom mielodisplazic, care a necesitat un transplant de măduvă osoasă și chimioterapie. Astăzi e mai înfloritoare ca niciodată.

Celebrități supraviețuitoare ale cancerului: Fran Drescher

Actrița Fran Drescher, cunoscută cel mai bine pentru serialul The Nanny a fost diagnosticată cu cancer uterin (adenocarcinom) în 2000, după doi ani de diagnostice greșite. Din fericire, ea a persistat și, după ce a fost diagnosticată, a suferit imediat o histerectomie. Mai târziu, ea a scris cartea Cancer Schmancer în 2002 în care povestește despre călătoria ei.

Celebrități supraviețuitoare ale cancerului: Christina Applegate

Viața Christinei Applegate a luat o întorsătură serioasă când a fost diagnosticată cu cancer la sân în stadiu incipient, la 36 de ani. Când testele au arătat că avea gena BRCA, ea a luat decizia care i-a schimbat viața, aceea de a face o mastectomie bilaterală în 2008.

Robert De Niro

Robert De Niro a fost diagnosticat cu cancer de prostată în stadiu incipient în 2003, la vârsta de 60 de ani. În timp ce tratamentul la care a fost supus este necunoscut, actorul pare că se descurcă bine și că s-a vindecat complet.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPolitistul zilei este Radu Valinte. Acesta a imobilizat un sofer beat care lovea o tanara
Articolul următorSesizari penale si amenzi pentru deseurile depozitate in spatii necorespunzatoare la Iasi
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments