Celina este o tânăra actriță din Iași care a jucat în filmul „Odată pentru totdeauna”, alături de Smiley

0
2984
Celina Enea este eleva la Colegiul National „Costache Negruzzi” din Iași, și la numai 14 ani are o experiență de un deceniu în actorie. Primul său rol l-a avut la vârsta de patru ani și de atunci, tânăra a fost prezentă în diferite producții. Celina a jucat, de curând, în unul dintre cele mai apreciate filme românești „Odată pentru totdeauna”, alături de cunoscutul artist Smiley, Augustin Viziru, Gina Pistol, Ada Galeș, Cătălin Cazacu și Cosmin Natanticu. Despre cum a fost toată experiența în această producție și care sunt planurile de viitor ale Celinei, veți afla într-un interviu pe care tânăra actriță l-a oferit în exclusivitate ziarului 7 Est.
-De ce ai ales actoria? Care este experienta pe care o ai in acest domeniu?

Celina: „Actoria este un domeniu care mi se potriveste manusa, ma regasesc complet atunci cand sunt pe scena sau pe platorurile de filmare si cred ca un mare merit a acestui fapt este experienta mea de peste 10 ani. Întrucât primul meu contact cu domeniul artistic l-am avut la varsta de 4 ani si de atunci am continuat sa desfasor activitati si sa joc diferite roluri in diferite producții”

-Ce inseamna pentru tine faptul ca ai reusit să joci intr-o productie atat de mare asa cum este „Odată pentru totdeauna”?

Celina: „Fara lipsa de modestie consider ca cei peste 10 ani de experienta in domeniu au fost incununati cu aparitia in aceasta productie, o productie de care sunt foarte mandra, ,,Odata pentru Totdeuna’’ este rezultatul muncii mele de peste 10 ani. Știu ca suna, poate, obsesiv pentru un copil de 14 ani sa spuna ca are o experienta de peste 10 ani in spate, ma bucur totusi ca am avut aceasta sansa, pe aceasta cale le sunt recunoacatoare celor care au fost implicati in evolutia mea”

– Care au fost cele mai mari provocari?

Celina: „Provocarile nu sunt neaparat mari in acest domeniu, dar probabil la inceput de drum iti este mai greu sa intri in rolul personajului, dar va spun un secret ca să intri în rolul unui personaj trebuie să-l cunoști să-l înțelegi, sa-l traiesti, ei bine, multumita regizorul si multumita Întregii echipe din ,,Odata pentru Totdeuna’’ avand la dispozitie multe informații despre personajul ,,Lia’’ pe care eu l am interpretat am reusit sa mi le insusesc si sa imi transpun rolul in fata camerelor intr o maniera foarte naturala”.

-Cum s-a schimbat viata ta după ce ai jucat în acest film?

Celina: „Vă dați seama ca orice actor la orice premiera unui film chiar și după zeci de filme, este un val de emoții să te vezi într-o nouă producție pe marele ecran, consider că emoția primei ecranizări este totusi greu de descris Deoarece lângă tine oameni, prieteni, famile se asteapta la ce este mai bun iar rolul nostru este sa livram mereu peste asteptari, in concluzie faptul ca am vazut filmul ecranizata venit la pachet și cu o ușurare si înțelegând de data asta că munca noastră a fost incununata cu un rezultat maret”.

-Descrie în linii mari rolul pe care l-ai jucat.

Celina: „Rolul meu cantareste in emotia personajului ,,Andrei’’ interpretat de Smiley in jurul careia se desfasoara actiunea Și vă dați seama fiind fiica sa în film Și având în vedere stările prin care el a trecut consider ca eu cu fratele meu am fost un motiv pt care acesta a reusit sa constientizeze situatia in care se afla si sa isi aminteasca ca familia este cea mai importanta”.

-Spune-mi trei motive pentru care cineva ar trebui să vadă filmul.

Celina: „Filmul este  o adevarata lectie de viata pentru orice persoana, daca ai 12 ani si il vezi acum, merita sa il vezi peste 5-6 ani, merita sa il vezi peste inca 10 ani si tot asa… pentru ca in functie de varsta sau nivelul inteligentei emotionale avuta de ficare om, acesta percepe filmul diferit”.

-Ce face Celine in timpul liber? Ce alte pasiuni mai are?
Celina: „Sunt o fata de 14 ani aproape 15, în curând, al cărei timp liber este foarte limitat, activitățile pe care le desfășor sunt destul de ample, categoric in prim plan este scoala asupra careia sunt concentrata si pe care nu vreau sa o neglijez, Dar în mare parte activitățile mele sunt legate de domeniul artistic îmi place să dansez, să cant. Nu stiu daca stiti dar ador sa cant si la pian, sa nu neglijam activitatea sportiva pe care o practic in fiecare zi, imi place sa merg la sala, sa ma antrenej si sa devin cea mai buna versiune a mea”.

-Ce planuri de viitor ai?

Celina: „Planurile de viitor sunt foarte bine scrise la mine in gand, imi doresc sa ma dezvolt foarte mult pe cele trei planuri pe care noi ca ființe umane activăm fizic, intelectual si emotional, ca job inca nu sunt foarte sigura dar am de gand sa merg pe pe drumul care mi a fost deja scris”.

„Odată pentru totdeauna” spune povestea unui regizor de succes, Alex, care trece printr-o perioadă a vieții sale în care se luptă cu depresia, în ciuda succesului pe care îl are în plan profesional. După ce își anunță familia că se reîntoarce în satul natal, ei decid să îl urmeze, și doar cu ajutorul lor reușește să depășească momentele dificile.

4.8 5 votes
Article Rating


Articolul precedentAlegeri prezidențiale în Franța. Ziua în care francezii decid între Emmanuel Macron și Marine Le Pen
Articolul următorBărbat în stare gravă după ce a fost bătut de un polițist local. Victima are coastele rupte și un plămân găurit
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments