Municipalitatea ieșeană va moderniza Spitalul Clinic „Dr. C. I. Parhon”

0
63

Municipalitatea ieșeană va moderniza Spitalul Clinic „Dr. C. I. Parhon” prin intermediul fondurilor europene. Printr-un proiect finanțat în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare vor fi modernizate instalațiile electrice, instalațiile pentru fluide medicale și instalațiile pentru securitate la incendiu. Valoarea totală a proiectului este de 10.544.694,92 lei, din care fondurile europene reprezintă 8.962.990,68 lei. Durata proiectului este estimată la 12 luni.

Vor fi realizate lucrări de intervenție la infrastructura electrică, de ventilare și tratate a aerului, precum și la infrastructura de fluide medicale. Tot prin acest proiect, unitatea sanitară va fi dotată cu sisteme de detectare, semnalizare, alarmare incendii, detectare semnalizate și alarmare în cazul depășirii concentrației maxime admise de oxigen.

Hotărârea de aprobarea a proiectului, a cheltuielilor aferente și a acordului de parteneriat între Municipiul Iași și Spitalul Clinic „Dr. C. I. Parhon” a fost votată în ședința Consiliului Local din 31 martie.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentTronsonul Pascani – Bacau din Autostrada A7 a primit acord de mediu
Articolul următorRobot chirurgical de ultimă generație la Institutul Regional de Oncologie Iași
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments