ADMINISTRAȚIA LOCALĂ DIN MIROSLAVA CAUTĂ SOLUȚII PENTRU CONSTRUIREA CELUI DE-AL TREILEA PARC INDUSTRIAL

0
96

Administrația locală din Miroslava caută soluții pentru construirea celui de-al treilea parc industrial și este sigură că investitorii care nu vor prinde un loc în cele două parcuri industriale își vor îndrepta atenția spre Lețcani.

„Noua strategie este făcută până în anul 2027. Nu vrem să ne abatem de la prevederile strategiei respective. Mai greu este cu banii, că am realizat cu bani proprii până acum și aici este culmea că statul, nu că nu ne-a ajutat, ba din contra ne-a luat din ce am produs noi. Parcurile industriale vor fi ocupate sută la sută la sfârșitul anului 2023. Ne gândim la al treilea parc industrial unde îl amplasăm pe raza comunei Miroslava”, a explicat Dan Niță, primarul Miroslava.

„Noi la ora actuală avem atâtea solicitări pentru parcurile industriale, că nu avem teren ca să putem pune la dispoziția investitorilor care vin. Din cauza asta am creat un regulament de intrare în parcurile industriale. La un moment dat, investitorii care vin la Miroslava, daca nu vor găsi locuri, se vor duce și mai departe de municipiul Iași. Vor alege tot calea văii Bahluiului, de la noi și până în Podu Iloaiei. Sunt convins de acest lucru, că zonele respective se vor dezvolta foarte bine”, a declarat Dan Niță, primarul comunei Miroslava.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentUn muncitor a murit şi altul e grav rănit după ce un perete s-a prăbuşit peste ei
Articolul următorAMENZI DE PÂNĂ LA 6.000 DE LEI PENTRU PERSOANELE CARE VANDALIZEAZĂ PEREȚII CLĂDIRILOR DIN IAȘI
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments