Andreea Popovici este Campioană Europeană la Taekwon-do, proba tull echipe junioare

0
186
Andreea Popovici, sportivă a Asociației Clubul Sportiv Kwon Bârlad selecționată în Lotul Național al României la Taekwon-do ITF, cucerit medalia de aur, ajungând astfel campionă europeană, în proba de tull echipe junioare feminin. Performanța echipei României, din care face parte și Andreea, s-a petrecut aseară târziu (pe 28 aprilie), la Campionatul European la Taekwon-do ITF, desfășurat la Porec în Croația, aseară târziu.
Menționăm că încă de acum 6 ani, a început să practice Taekwon-do ITF. Andreea a luat centura neagră acum 1 an, iar în urma rezultatelor obținute anul trecut la Campionatul Național și Cupa României, a fost selecționată pentru prima dată în Lotul Național al României la Taekwon-do ITF, iar ulterior în noiembrie 2021 la Campionatul European la Taekwon-do ITF din La Nucia – Spania. La prima participare la o competiție de o astfel de importanță a cucerit medalia de bronz în proba de Tull individual junioare 1 Dan.

Fiind o fată extrem de ambițioasă și care nu a căzut în capcana rezultatului deja obținut, a muncit extrem de intens în continuare pentru a-și îmbunătăți tehnica și ca urmare a fost selectată din nou în lotul național, fiind mereu în atenția antrenorilor de lot. Andreea este acum elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național Gheorghe Roșca Codreanu Bârlad și îmbină foarte bine rezultatele la învățătură cu rezultatele din sport. Fiind prezentă mereu la diverse stagii de pregătire pe linie sportivă, uneori a făcut multe absențe, toate motivate de la școală, însă a tras din greu a învățat și a ținut pasul mereu cu colegii săi și la școală, unde are rezultate foarte bune.

“Bravo Andreea, ne faci pe toți mândri: familie, colegi de școală, colegi de club, și pe bârlădeni. Poate nu ar fi rău ca și Primăria Bârlad să facă un pas și să o premieze cumva pe Andreea Popovici, căci iată, ea duce renumele orașului nostru nu doar în țară, ci și în lume”, a transmis președintele Asociației Clubul Sportiv Kwon Bârlad, unde este legitimateă Andreea Popovici.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPărinții fetiței de 5 ani cu hepatită severă, despre cum a debutat boala: „Dintr-odată. A prezentat dureri abdominale”
Articolul următorSăptămâna viitoare va fi semnat contractul pentru noul terminal de la Aeroportul Iasi
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments