Copou Garden Residence, investiția perfectă pe termen lung. Complexul rezidențial dispune de apartamente noi, spații comerciale și o zonă de petrecerea timpului liber

0
756

Copou Garden Residence este unul dintre cele mai complexe ansambluri rezidențiale din Iași. Proiectul a fost conceput pentru a le oferi rezidenților săi confortul și siguranța de care au nevoie. Blocurile au apartamente cu o cameră, două sau trei, dispuse pe tronsoane și pe diferite suprafețe. Pentru a aduce un plus de confort locatarilor, Copou Garden Residence dispune, de asemenea, de 1.200 de locuri de parcare subterane, executate la cele mai înalte standarde, cu sistem control acces. Investitorul a alocat o sumă importantă pentru a crea aceste spații.

Apartamentele sunt amplasate pe Aleea Mihail Sadoveanu și vin cu o serie de dotări de top, pentru un plus de confort și siguranță. Materialele folosite de către dezvoltator sunt de import, iar fiecare apartament este dotat cu centrală, cu baia complet mobilată. Pentru un plus de transparență, cei interesați pot vedea în timp real care este stadiul lucrărilor pe https://copougardenresidence.ro/
Și asta nu e tot. Copou Garden Residence va avea magazinele, cafenele, săli de sport, spații de joacă și de petrecerea timpului liber.

„Pentru că, de multe ori, serviciile oferite determină cererea. Am creat un complex rezidențial rafinat care întrunește toate calitățile pe care trebuie să le aibă o locuință situată într-un oraș dinamic. Avem convingerea că a locui în condiții adecvate stilului de viață actual poate fi la îndemâna oricui, iar o locuință cu stil și personalitate nu trebuie să fie un vis nerealizabil. Ansamblul va include o zonă comercială ce va reuni o selecţie magazine de top, restaurante elegante, cafenele de inspiraţie internaţională şi alte atracţii definitorii pentru atmosfera cosmopolită”, au transmis reprezentanții Copou Garden Residence.

Zona comercială va fi completată de una de servicii unde atât locatarii complexului cât și toți cei care locuiesc în zona Copou se vor putea bucura de facilitățile puse la dispoziție de investitor: grădiniță și scoală primară, salon de înfrumusețare, barber shop, clinică medicală și SPA. Copou Garden Residence va pune la dispoziția comunității și un market.
Fiind într-o zonă înconjurată de natură, Copou Garden Residence își propune să îmbine stilul urban cu cel natural prin amenajarea unei grădini de 20.000 de metri pătrați.

„Principalul neajuns al orașelor mari îl reprezintă poluarea, iar cea mai bună armă împotriva efectelor sale nocive sunt spațiile verzi. Amplasat într-o zonă neviciata de poluarea generată de traficul intens din interiorul orașului, dar în același timp foarte aproape de centrul orașului, ansamblul Copou Garden Residence va dispune de cel mai mare parc verde rezidențial din Iași, proiectat ca o oază de relaxare și de bucurie pentru cei mari și cei mici deopotrivă”, spun reprezentanții Copou Garden Residence.

Elementele de peisagistică ale proiectului au fost atent gândite de către profesioniști renumiți din Italia. Pentru detalii și disponibilități puteți suna la numerele de telefon 0722 671 672 sau 0730 640 035.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentBeneficiile lecturii de cărți de dragoste
Articolul următorGuvernul României negociază cu o mare companie IT extinderea afacerilor sale în țara noastră. Se discută despre realizarea unui centru de cercetare și dezvoltare
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments