PÂNĂ ÎN PREZENT, ÎN JUR DE 150.000 DE PERSOANE S-AU AUTORECENZAT ÎN IAȘI

0
102

Până în ziua de 28 aprilie 2022, la nivelul Iașului au fost înregistrate în jur de 150.000 de chestionare completate în etapa de autorecenzare din cadrul recensământului populației și locuințelor. Conform autorităților ieșene, 46% dintre chestionare au fost completate de ieșenii care locuiesc în mediul urban și 54% de ieșenii din mediul rural.

Sâmbătă, pe data de 30 aprilie, prefectul Bogdan Cojocaru a avut o întâlnire la sediul Institutuției Prefectului cu reprezentanții Institutului Național de Statistică (INS) despre stadiul Recensământului Populației și Locuințelor la nivelul județului Iași.

Etapa de autorecenzare se termină la data de 15 mai 2022. Persoanele care se autorecenzează până la data de 15 mai beneficiază de o zi liberă 100% plătită. Există și varianta de autorecenzare asistată, prin care cei interesați sunt ajutați de operatori să completeze chestionarele.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAsociația „Moldova vrea Autostradă” și-a ales noua conducere
Articolul următorImagini emoționante într-un spital din Ucraina: dansul mirilor cu mireasa rămasă fără picioare de la o mină rusească
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments