Percheziții acasă la Adrian Corduneanu

0
841

Adrian Corduneanu a primit vizita polițiștilor după ce o persoană s-ar fi plâns că a fost amenințată de interlop. Acesta este la audieri în prezent.

 „Astazi, 20 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași au efectuat o percheziție domiciliară, pe raza municipiului Iași în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice. De asemenea, doi bărbați au fost conduși la sediul Poliției pentru audieri. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, au precizat reprezentanții Poliției Iași.

Politistii Serviciului de Actiuni Speciale, „mascații poliției” au poposit in aceasta dimineață din nou acasa la Adrian Corduneanu, zis „Beleaua”. Politistii au vrut sa fie siguri ca Adrian Corduneanu se va prezenta la sediul IPJ Iasi pentru a fi audiat in dosarul ion care este cercetat ca ar fi amenintat-o pe Alina Filip, sotia fratelui sau Petronel Corduneanu. Cele doua familii se cearta de la unele afaceri imobiliare. Procurorii nu au luat astazi alte masuri preventive impotriva lui Adrian Corduneanu, acesta fiind deja in arest la domiciliu in dosarul in care este acuzat ca l-ar fi santajat pe patronul unui fast-food din Iasi.

Adrian Corduneanu l-ar fi șantajat pe R.G patronul unui fast-food din Piața Voievozilor municipiul Iași. Astfel, pe data de 8 aprilie, la prânz Adrian Corduneanu s-a întalnit cu afaceristul respectiv, patron al firmei Urban Break Street Burger si l-a amenințat solicitandu-i in acelasi timp să-i dea suma de 1.000 euro pentru a-i rezolva acestuia o problema legata de o datorie de 4.000 euro pe care R.G ar fi avut-o către un anume Serghei. În seara aceleiași zile cei doi s-au intâlnit din nou ocazie cu care Adrian Corduneanu a primit de la R.G suma de 2.000 lei cu promisiunea ca va primi si diferenta pana la 1.000 euro.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCATEDRAL și Romanian Creative Week dau startul, de la Iași, celui mai mare eveniment de creativitate din România: peste 800 de artiști, zeci de concerte, filme, expoziții, show-uri de modă și de arte vizuale, conferințe și workshop-uri
Articolul următorPOLIȚIȘTII IEȘENI PARTICIPĂ LA TRAGERI PE TIMP DE NOAPTE CU ARMAMENTUL DIN DOTARE
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments