Un bebeluş de 3 luni a fost găsit mort lângă mama lui

0
78

Un bebeluş de doar trei luni, care se afla internat împreună cu mama sa minoră într-un centru social al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui, a fost găsit fără viață.

Reprezentanții DGASPC Vaslui spun că tragicul eveniment s-ar fi petrecut pe data de 6 mai, atunci când sugarul a fost descoperit mort alături mama sa, de către asistentul medical al centrului unde se stăteau.
Descoperirea șocantă a fost făcută în momentul în care asistentul medical de serviciu efectua vizita. Acesta a găsit mama care dormea iar pe cel mic se afla lângă aceasta, fără semne vitale.

Imediat a sunat la serviciul 112 şi astfel au fost demarate cercetările de către poliție, urmând a se stabili cu exactitate circumstaţele producerii nefericitului incident şi măsurile legale care se impun.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cauza incidentului extrem de tragic, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.
Mama sugarului se afla internată în centrul maternal încă de când era însărcinată și nu a avut sprijinul familiei. După decesul micuţului, adolescenta a fost transferată în alt serviciu social şi acum ea a fost inclusă într-un program de consiliere psihologică.

Ancheta este în curs pentru a se stabili cauza tragediei.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAbandonată de mamă, o adolescentă s-a spânzurat din cauza unei povești de dragoste!
Articolul următorUcraina câștigă Eurovision 2022. Zelenski: „Curajul nostru impresionează lumea, muzica noastră cucerește Europa”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments