Grasu XXL, cercetat de Poliție după ce a amenințat un spectator la un concert

0
122

Grasu XXL a intrat în conflict cu un spectator, iar momentul a fost surprins de fanii prezenti la concert. Imaginile au ajuns apoi pe internet si, ulterior, în atentia Politiei. Acum oamenii legii fac cercetari în acest caz, cântaretul fiind acuzat ca l-a amenintat pe tânarul respectiv, la un concert din Bucuresti.
Într-un video publicat pe TikTok, Grasu XXL este protagonistul incidentului neasteptat. Rapperul a stropit cu apa si l-a înjurat pe un tânar care i-a reprosat ca promoveaza jocurile de noroc.

Politistii anunta ca au vazut imaginile si s-au sesizat din oficiu.

În acest caz, se fac cercetari cu privire la savârsirea infractiunii de tulburarea ordinii si linistii publice,

„Având în vedere aparitia unor imagini video pe retelele de socializare, cu privire la faptul ca un artist, în timpul unui concert care a avut loc în Sectorul 5, ar fi amenintat un barbat, Serviciul Informare si Relatii Publice al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti este abilitat sa comunice urmatoarele:

În data de 29 iunie a.c., în urma aparitiei unor imagini video, pe retelele de socializare, în care un artist ar fi amenintat un barbat, în timpul unui concert, politistii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Sectia 17 Politie au demarat cercetari, din oficiu, cu privire la savârsirea infractiunii de tulburarea ordinii si linistii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lânga Judecatoria Sectorului 5”, au anuntat politistii.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentȘoferii ies in strada. “Compensarea cu 50 de bani/litru de carburant, o bătaie de joc”
Articolul următorPrimarul din Bârnova, samsar de terenuri! Cum face avere la negru primarul Bălan din șantajarea dezvoltatorilor imobiliari
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments