Iubitorii de peisagistică și pasionații de vin sunt invitați la cursuri susținute de specialiști ai USV Iași

0
88

Facultatea de Horticultură a Universității de Științele Vieții„Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV), propune pasionaților de vin și iubitorilor de peisagistică, o serie de workshop-uri, menite transmită informații, formeze deprinderi și în același timp, se relaxeze și încânte participanții.

Fiecare workshop va avea durata de trei ore și va consta înprezentarea profesională a unor tematici de interes din domeniileabordate. Pasionaților de vin li se propune degustarea șicaracterizarea unor vinuri reprezentative pentru regiuni viticole de reputație națională și internațională, iar iubitorilor de peisagisticăinițierea în artă topiară (tăierea artistică a plantelor și crearea de sculpturi din acestea) și utilizarea, în scop decorativ, a unor speciivegetale.  

Primele două workshop-uri vor avea loc în data de 15 iulie2022, în laboratoarele Facultății de Horticultură a USV Iași și voravea ca tematică, pentru degustarea de vinuriParticularități ale vinurilor Regiunii viticole a Dealurilor Moldovei.” iar pentrupeisagistică Utilizarea tehnicilor de artă topiară în amenajareagrădinii familiale.”.

Workshop-urile se vor desfășura cu grupe de 10 participanți. Taxa de participare la un workshop este de 200 lei, iar data limităa înscrierilor, 1 iulie 2022. Pentru înscriere și informare privindprogramul și locațiile întâlnirilor, cei interesați sunt rugați transmită email la adresa [email protected].

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentRecord de trafic la Aeroportul Iași
Articolul următorSamsung Galaxy Z Flip 3: ar trebui să îți schimbi telefonul actual cu unul pliabil?
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments