RECENZORII VOR FACE VIZITE ÎN CASELE CELOR CARE NU S-AU AUTORECENZAT

0
55

Vineri s-a încheiat etapa autorecenzării. Începând de marți are loc perioada în care recenzorii vor face vizite în casele celor care nu s-au autorecenzat. Neparticiparea la etapa de autorecenzare nu a fost sancționată. În schimb, cei care vor refuza, începând de marți, să furnizeze informații recenzorilor vor risca amenzi de până la 3.000 de lei.

În fapt, refuzul furnizării informațiilor solicitate ori furnizarea de date eronate sau incomplete în etapa ce începe marți pot aduce amenzi cuprinse între 1.000 și 3.000 de lei, după cum scrie în OUG 19/2020, ce reglementează organizarea și desfășurarea recensământului populației și locuințelor din acest an.

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentConsilier județean PSD Iași, trimis în judecată pentru că și-a falsificat diploma de studii / Lăcrămioara Ursu a rămas repetentă în clasa XI-a și apoi a abandonat școala
Articolul următorConsilier județean Adrian Acostoaiei: „ Grație iniţiativei grupului de consilieri județeni PMP, toate proiectele care au fost eligibile au primit finanțare”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments