Traian Băsescu, din vila RA-APPS într-un penthouse de lux

0
81

Traian Băsescu se mută într-un penthouse de lux după ce va părăsi vila RA -APPS. Fostul șef de stat a pierdut dreptul de ședere în vila statului după ce ÎCCJ a decis că a colaborat cu Securitatea. Mai exact, potrivit informațiilor apărute, fostul preşedinte Traian Băsescu a cumpărat ultimul apartament din primele faze ale proiectului Arcadia Apartments Domenii, dezvoltat de Dan Şucu în zona Domenii din Capitală.

Fostul preşedinte al României a pierdut dreptul de a folosi locuinţa de protocol, după ce Instanţa Supremă a decis că Traian Băsescu a fost colaborator al Securităţii. Traian Băsescu a anunţat, ulterior, că îşi cumpără un apartament în Bucureşti pentru a elibera vila RA-APPS.

La sfârșitul lunii martie, după ce Traian Băsescu a fost declarat definitiv colaborator al Securității de către instanța supremă, RA-APPS i-a transmis fostului președinte că trebuie să elibereze în termen de 60 de zile, împreună cu familia, vila de protocol în care locuiește.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentRareș Bogdan, despre legile securității naționale: „Niciodată, ca lider al PNL şi al coaliţiei, nu voi fi de acord să fie încălcate libertăţi ale individului sau ale presei, câştigate foarte greu timp de 32 de ani”
Articolul următorA doua zi de SAGA Festival: 30.000 de participanți, două decese după supradoză de droguri, 39 de persoane cu probleme medicale și 49 de dosare penale vizând substanțe interzise
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments