Fetita de 4 ani adusa in stare grava cu elicopterul SMURD la Iasi dupa ce si-a prins mana intr-o masina de tocat

0
89

O fetiță în vârstă de numai 4 ani, din Onești, Bacău, este adusă la Spitalul de Urgență pentru Copii ” Sf Maria” din Iași în urma unui accident casnic: și-a prins mâna în mașina de tocat carne. Medicii ieșeni speră să nu fie la fel de grav precum la un alt caz recent, la o fetiță în vârstă de numai 3 anișori, ce a fost la un pas să iși piardă mâna.

“Un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului Roman va acționa pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la aterizarea/ decolarea unui elicopter SMURD în Ștrandul din municipiul Roman. Elicopterul SMURD va prelua si transportata la un spital din municipiul Iași un pacient adus de SAJ Băcau”, a transmis purtătorul de cuvânt ISU Neamt, Irina Popa.

Update!

“Am trimis elicopterul să preia de la ambulanța Onești un caz- o fetiță de 4 ani, accident casnic, și-a prins mâna în tocătorul electric- mașină de făcut suc de roșii, accidental, într-un moment de neatenție a părinților. Se află acum la Spitalul de Copii, la Chirurgie Plastică. Nu s-a reușit deocamdată scoaterea mâinii din mașină de tocat, fiind un material foarte dur. Va întra în sală și colegii de la descarcerare care vor încerca cu medicii ortopezi, dar și cu mecanicii de la spital să taie materialul, fără sa producă leziuni suplimentare”, a declarat Prof. Univ. Dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU SMURD Iași.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentDoi ieșeni au străbătut 2600 km cu caiacele prin 8 țări de pe traseul Dunării
Articolul următorNume importante din tenisul feminin românesc vor juca la turneul WTA 125 „BCR Iași Open”. Andreea Prisacariu: ”Îmi doresc succesul la Iași”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments