Rivalitate în USR Iași. Deputatul Cosette Chichirău și senatorul Marius Bodea vor să candideze la Primăria Iași

0
226

*„Pe social democrați nu îi cred atât de idioți încât să candideze în numele lor un loser de profesie”, spune Costel Alexe despre candidatura lui Marius Bodea la Primăria Iași.

„Voi candida pentru funcția de primar al orașului nostru! Am fost și sunt aici pentru oraș și ieșeni”, spune Marius Bodea pe rețelele de socializare. Se pare că membrii USR Iași nu vor deloc să mai piardă timp până în 2024 când vor avea loc alegerile locale și lansează în mediul on-line diferite campanii prin care își anunță candidatura. Deputatul Cosette Chichirău și consilierul Răzvan Timofciuc se află și ei pe lista celor care aspiră la postul de primar al Iașului.
„Iașul modern și civilizat este proiectul vieții mele. Este ceea ce mă definește, este ceea ce mă ține în politică. Sunt cel cu șansa reală să câștig împotriva acestei mafii care ne tine orașul pe loc, și pot să pun lucrurile rapid în ordine. Am fost aici în toți acești ani, cunosc cel mai bine ce au nevoie oamenii din acest oraș, am venit cu soluții pentru toate marile probleme și le pot pune în aplicare din prima secundă de mandat. Merităm investiții mari care sa ne facă viața mai ușoară și să ne rămână copiii aici sa lucreze, merităm aer curat – nu doar betoane peste spații verzi, merităm transparență când vine vorba de banii lor cheltuiți de Primărie, merităm un transport public de secol 21, așa cum au marile orașe în Europa, merităm parcuri noi, merităm un trafic normal”, spune Marius Bodea.
Există zvonuri cum că deputatul USR ar fi interesat să se înscrie în PSD pentru a putea candida. Bineînțeles că reacțiile nu au întârziat să apară.
„Astăzi suntem într-o situație fericită cum nu am mai avut-o din 90, în care PNL are la Iași și Consiliul Județean cu tot ceea ce înseamnă funcții de execuție și Primăria Iași. Noi nu suntem un partid de opoziție ca să vedem cam cu cine am putea câștiga în 2024 aceste alegeri. Nu pot să confirm că domnul Marius Bodea va candida din partea PSD. Nu cred că un traseist sau un om care a schimbat PNL, USR-PLUS să ajungă la Partidul Social Democrat. Nici pe social democrați nu îi cred atât de idioți încât să candideze în numele lor un loser de profesie”, a spus Costel Alexe, președintele CJ Iași.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCJ Iași va prelua 15 kilometri de drum judetean de la comunele Bârnova, Letcani și Horlesti pentru a finaliza proiectul centurii ușoare
Articolul următorRezerviștii au început să primească acasă ordine de mobilizare. În cel mult opt ore trebuie să se prezinte la unitățile militare
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments