Un băiețel de 13 ani si-a taiat mana cu un topor si a ajuns in stare grava la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Sf. Maria” Iași

0
75

Un băiețel în vârstă de 13 ani venit din Poienari, județul Neamț a ajuns la spital cu o plagă tăiată cu toporul. Copilul a fost preluat inițial de un echipaj cu medic și transportat la CPU a Spitalului Municipal Roman, iar apoi s-a efectuat transferul interclinic la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Sf. Maria” Iași.

“Pacientul a fost internat în Chirurgie Plastică Zonă Roșie, fiind diagnosticat de medicul de specialitate cu plagă tăiată (topor) fața dorsală pumn stâng. Testul rapid Covid 19 efectuat în UPU a fost pozitiv, de aceea pacientul a fost internat pe Zona Roșie, pacienți cu Infecție SARS-COV2 confirmată”, a transmis Dr. Solange Tamara Roșu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii “Sf. Maria” Iași.

Nu se cunosc cauzele ce au produs acest incident nefericit, însă cel mai probabil ar fi vorba despre un accident casnic.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentBronhoscopia flexibilă (Fibrobronhoscopia)
Articolul următorLegislație privind stabilirea unei strategii a SUA privind regiunea Mării Negre, introdusă de un grup bipartizan de membri marcanți ai Senatului american
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments