Cum arată cel mai căutat penthouse din Iași. 1,3 milioane de euro pentru vedere din jacuzzi spre Palatul Culturii

0
1631

Cel mai căutat penthouse din Iași, care în prezent este închiriat în regim hotelier, a fost pus în vânzare de către proprietar la prețul de 1,3 milioane de euro.

Un penthouse cu o suprafață de 410 metri pătrați, aflat în zona centrală a Iașului, a fost pus la vânzare de către proprietar pe site-urile de specialitate, după ce în ultima vreme acesta a fost închiriat în regim hotelier. Spațiul era folosit pentru evenimente exclusiviste și închiriat deseori de către turiști sau studenți străini.

„Minunat penthouse cu vedere la Palatul Culturii, etajele 10, 11 și 12. Unitățile de locuințe sunt acum folosite ca hotel cu profituri mari documentate. La etajul 12 se poate ajunge direct cu liftul din casă. Prețul include tot mobilierul și jacuzzi. Vă rugăm să evitați să faceți propuneri ridicole. Unitatea imobiliară este de mare profil, atât pentru poziție, cât și pentru finisajele interioare și mobilier”, se arată în anunțul publicat de către proprietar.

Imobilul are cinci dormitoare, fiecare cu baie proprie, mai multe saloane, bucătării și terase cu vedere spre centrul orașului.

3.8 4 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments