Inspectorii ANPC au decis inchiderea magazinului LIDL din Tatarasi pentru 6 LUNI!

0
231
Eveniment Lidl Romania cu Helmuth Duckadam la Timisoara

Dupa ce in urma cu o saptamana magazinul LIDL din cartierul iesean Tatarasi a fost inchis pentru aproximativ o zi si jumatate datorita unor nereguli grave descoperite de un control al inspectorilor Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, magazinul a fost deschis fara ca neregulile sa fi fost rezolvate, dupa dictonul romanesc „lasa ca merge si asa” .

Un nou control al inspectorilor ANPC efectuat in aceasta saptamana la acelasi magazin LIDL din Tatarasi a scos in evidenta faptul ca problemele descoperite la primul control nu au fost remediate, astfel incat reprezentantii ANPC au luat decizia de a inchide magazinul respectiv pentru o perioada de 6 luni .

În cursul zilei de ieri (18 august 2022 n.r) au fost verificați 5 mari operatori economici, printre care și LIDL România. Am constatat abateri, la unele dintre ele repetate, de asta am dispus închiderea lor pe o perioadă de 6 luni. Au fost şi sancţiuni în cuantum de 98.000 de lei. Avem spaţii frigorifice neigienizate, depozite alimentare. În decursul timpului am găsit şi un magazin care a fost închis o zi jumătate, i-am acordat o suspendare pe 6 luni. Da, se află lângă un spital”, au precizat inspectorii ANPC.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCum pot fi învinși algoritmii aplicațiilor de dating pentru a cunoaște dragostea adevărată pe internet. 3 povești de succes
Articolul următorVIDEO Influencerul Andrew Tate, acuzat de proxenetism, a fost interzis pe TikTok, Facebook și Instagram, pentru misoginism și violență. În România, el și fratele lui ajunseseră în atenția DIICOT într-un dosar pentru sechestrare, trafic de persoane și viol
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments