Narcoman ghinionist: A cumpărat aspirină de 8.000 lei în loc de droguri

0
71

Incredibil este faptul ca individul s-a prezentat la politie pentru a se plânge ca fost înselat: în loc de droguri a primit marfa care nu a avut deloc efectul dorit.
Tânarul este de loc din localitatea Cupseni si mare le-a fost mirarea politistilor când au aflat pentru ce reclamatie a venit la sectie. Le-a povestit ca a fost pus în legatura cu un alt individ care ar fi trebuit sa îi vânda substante interzise. S-au înteles la pret si pentru suma de 8.000 de lei a primit pliculetele promise în care ar fi trebuit sa fie cocaina de calitate.

Acesta le-a distribuit si altor prieteni care au început sa se plânga de faptul ca marfa livrata nu are niciun efect.

Ulterior au descoperit ca substantele cumparate erau doar aspirina pisata. Pentru ca si-a dat seama ca a fost pacalit cu 8.000 de lei, tânarul de 20 de ani a mers la Politie.

Pentru ca praful de aspirina nu face parte din categoria substantelor interzise, politistii au deschis un dosar penal pentru înselaciune.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentA murit Ioan Bucu, fostul mare portar al Politehnicii Iași
Articolul următorTribunalul București amână pronunțarea în cazul contestației la executare depusă de Alina Bica. Fosta șefă DIICOT vrea să rămână în Italia
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments