O tânără de 24 de ani gravidă în 8 luni a murit în spital chiar în ziua în care ar fi trebuit să se mărite

0
115

Tragedia s-a petrecut sâmbătă după-amiază, iar fata tocmai fusese externată vineri, pe semnătură, de pe secția COVID unde era internată. Cununia civilă și cea religioasă urmau să aibă loc în seara de sâmbătă.

Viitorul soț a făcut un atac de panică și și-a pierdut cunoștința, având nevoie de îngrijiri medicale. El este și cel care a sunat la 112 pentru a alerta medicii. Cei doi au plecat din localitatea Păltionoasa, spre spitalul din Gura Humorului, iar pe drum s-au întâlnit cu ambulanța, însă gravida era deja în stop cardio-respirator.

Fata avea istoric de probleme cardiace cu o operație pe cord. Fata de 24 de ani era însărcinată în 8 luni, iar medicii nu au putut salva nici copilul.

Personalul medical a început să-i aplice manevre de resuscitare și apoi a transportat-o la Spitalul Județean. În ciuda eforurilor extraordinare ale medicilor urgentiști, nu s-a mai putut face nimic pentru tânăra de 24 de ani, iar în cele din urmă a fost declarat decesul.

”Pacienta a fost adusă în stop cardio-respirator în curs de resuscitare”, a declarat medicul urgentist Dan Teodorovici, purtător de cuvânt în cadrul Spitalului Județean Suceava.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentÎn urmă cu o lună a pierdut în primul tur la Iași iar acum joacă finala turneului de la Cincinnati
Articolul următorPloi și vijelii în aproape toată țara, până marți
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments