180 de pasageri ai cursei aeriene Santorini – Iasi au ramas blocati pe aeroport dupa ce Wizz Air a anulat zborul care trebuia sa ii aduca in Romania

0
602

180 de pasageri ai cursei Wizz Air Santorini – Iasi sunt blocati de peste 15 ore pe aeroportul din Santorini dupa ce compania aeriana le-a anulat zborul fara nici un fel de explicatii.

Dupa ce mai bine de jumatate din pasageri au efectuat check-in-ul, compania Wizz Air a anuntat ca zborul lor a fost anulat, toti cei 180 de pasageri au ramas in aeroportul din Santorini fara a primi nici macar sandwich-uri sau apa din partea companiei aeriene.

Pasagerii sunt panicati, informatiile primite din partea companiei aeriene fiind de natura sa ii bulverseze. Reprezentantii Wizz Air au transmis ca zborul Santorini – Iasi va decola astazi la ora 20.00, in timp ce tabelul plecarilor arata ca zobrul cu indicativul WZZ3688 (Santorini – Iasi) este programat sa decoleze la orele 15.00.

Ce incearca sa ascunda reprezentantii Aeroportului Iasi?

Pe site-ul oficial al Aeroportului International Iasi zborul Wizz Air Santorini – Iasi figureaza ca a aterizat fara nici o intarziere. Asta in timp ce pe site-ul flightradar24.com (care monitorizeaza zborurile aeriene in functie de semnalele transmise de transponderele aeronavelor) avionul Airbus 321 care trebuia sa ajunga la Iasi nu a decolat de pe aeroportul din Santorini.

5 1 vote
Article Rating


Articolul precedentPrimaria Iasi vrea sa scape de rablele din oraș. Vezi ce suma poți primi pentru o mașina veche
Articolul următorArhitectul Bogdan Adomniței, condus pe ultimul drum cu trei avioane și cu multe regrete
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments