Berlusconi si-a bagat iubita in Parlament, aceasta este mai tanara cu 54 de ani

0
230

Victoria rasunatoare a coalitiei italiene de dreapta in alegerile generale de duminica marcheaza o revenire in Parlament a fostului premier Silvio Berlusconi, la noua ani dupa ce a fost dat afara din cauza unei condamnari pentru frauda fiscala.

Berlusconi, care implineste joi 86 de ani, a obtinut peste 50% din voturi intr-o cursa pentru Senat in circumscriptia nordica Monza, unde miliardarul detine o vila si clubul local de fotbal, proaspat promovat in prima divizie Serie A.

„Voi incerca sa actionez ca jucator in (urmatorul) guvern”, le-a spus Berlusconi suporterilor dupa ce si-a exprimat votul, indicand dorinta sa de a ramane in prima linie politica in ciuda varstei si a sanatatii sale fragile.

Berlusconi a suferit o interventie chirurgicala majora la inima in 2016, s-a imbolnavit grav de COVID in 2020 si a fost internat si externat din spital in ultimul an cu diverse afectiuni. El isi rosteste adesea cuvintele si a parut sa aiba probleme de mers la un miting la Roma saptamana trecuta.

In Parlament, el va fi insotit de prietena sa, Marta Fascina, 32 de ani, care a castigat un loc in Sicilia. Fascina va ocupa un loc in Camera inferioara a deputatilor, in timp ce Berlusconi a fost ales in camera superioara, Senatul, precizeaza Reuters.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAngajații Antibiotice s-au alăturat acțiunilor de reducere a emisiilor de CO2, în Săptămâna Europeană a Mobilității
Articolul următorPiese de excepție din colecțiile Muzeului de Istorie a Moldovei: „Un album cu autograful reginei Maria”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments