Ce factură a primit un fost ministru ieşean care a “domnit” şi peste energia ţării

0
104

Varujan Vosganian, fost parlamentar de Iasi si ministru în mai multe rânduri, scrie pe contul sau de socializare despre faptul ca a primit o factura destul de ridicata la energie.
“Am aflat ca se întocmeste o lista onorifica a pagubitilor de la facturile de gaze. Va rog sa acceptati si prezenta mea pe aceasta lista. Iata si dovezile pe care le aduc în sprijinul solicitarii mele:

La sfârsitul lunii iulie a.c. am primit o factura de gaze de 4.762 lei (!). Motivul invocat de firma Premier Energy era acela ca s-a facut o recalculare pe anii 2020 – 2022 (!?!). Ciudat, mai ales ca la câteva luni odata cineva din partea firmei venea si-mi citea contoarul, ba chiar îl fotografia cu telefonul, ca o piedica în calea uitarii. Am protestat, dar zadarnic, în domeniul energiei furnizorul are întotdeauna dreptate. Mi s-a spus ca mi-au înlocuit contoarul si ca la citirea lui a rezultat aceasta diferenta pe care, daca n-o platesc, o sa fiu decuplat de la retea. Asa ca, pentru a nu intra în încurcaturi si mai mari si sperând ca, astfel, scap de belele viitoare, am platit.

Numai ca speranta mea a fost desarta. Am primit zilele trecute factura pe august. Cica tot estimata. În valoare de 1500 lei (!!!). M-am dus la contoar sa vad ce arata. N-am putut citi nimic, caci ecranul contoarului e mat ca un televizor chior. Si mi-am facut socoteala ca daca în august, când nu consum gaze, am platit 1500 de lei, probabil ca la iarna o sa platesc cât o fabrica de sticla sau o rafinarie.

Nu stiu daca în politica exista democratie, dar în energie precis exista. Caci, iata, eu , care am fost în mai multe rânduri ministrul energiei, sunt jecmanit cot la cot cu atâtia alti cetateni simpli, dar onorabili, ceea ce arata ca în energie nu exista privilegii”, scrie Varujan Vosganian pe Facebook.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments