Cum se bat liberalii pe şefia CNAIR, o instituţie cu un buget de două miliarde de euro

0
130

Bataie între liberali pe sefia CNAIR. Liberalii trag sforile pentru a-si impune oamenii la conducerea Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, institutie cu un buget de doua miliarde de euro, în locul directorului general Cristian Pistol si al directorului general adjunct Bogdan Pascu, unul din oamenii apropiati ai lui Dan Voiculescu.
Pentru desemnarea noului director general al CNAIR se bat seful PNL Ilfov, Hubert Thuma, secretarul general al PNL, Lucian Bode, si seful PNL Prahova, Iulian Dumitrescu.

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a revenit organizatiei PNL Ilfov în urma împartirii companiilor de stat între PNL si PSD, cele doua partide principale aflate în coalitia de guvernare. Totodata, organizatia liberalilor din Ilfov a reusit sa îl impuna secretar de stat în Ministerul Transporturilor pe Ionel Scriosteanu, fostul sef de cabinet al lui Marian Petrache.

Secretarul de stat Ionel Scriosteanu si-a tradat fostul sef la ultimele alegeri interne de la PNL Ilfov si a trecut cu arme si bagaje în tabara lui Hubert Thuma. Culmea, noul sef al PNL Ilfov este finul liberalului Marian Petrache. Dar relatia prin alianta nu a mai contat atunci când finul si-a propus sa îl înlocuiasca de la sefia PNL Ilfov pe Marian Petrache, unul dintre greii liberalilor.

Dar si secretarul de stat Ionel Scriosteanu a intrat în dizgratia lui Hubert Thuma pentru ca a promis ca va numi mai multi liberali ilfoveni în consiliile de administratie ale companiilor din subordinea Ministerului Transporturilor. Ceea ce nu a facut. Mai mult, pe functiile râvnite de PNL Ilfov au fost numiti oameni din partea PSD.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentVIDEO „Super tancurile” lui Putin s-au împotmolit într-o apă până la genunchi. Imaginea rușinii ruse
Articolul următorDoliu la o cunoscuta universitate din Iasi! La doar 39 de ani un cunoscut oenolog a trecut in lumea celor drepti
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments