Eco Piata deja inregistreaza profit la cateva luni de la schimbarea conducerii

0
569

Societatea care administreaza pietele din municipiul Iasi a fost in ultimii ani lasata de izbeliste: conditiile de comercializare lasau de dorit, iar angajatii erau complet nemultumiti de salarizare. Pentru a remedia aceasta situatie, autoritatile locale au decis sa schimbe conducerea si sa infiinteze un consiliu de administratie. De atunci si pana acum, Eco Piata deja inregistreaza profit.

Iesenii au nevoie de piete moderne. Pietele din municipiul Iasi cred ca fiecare dintre noi suntem constienti de importanta lor, cu atat mai mult ca reprezinta un motor de sustinere a producatorilor locali rural”, a spus Bogdan Crucianu, consilier local PSD.

Autoritatile locale spun ca nu vor interveni in niciun fel pentru a vedea in ce mod erau folosit bugetul in trecut si de ce nu s-au mai facut investitii in ultimii ani.

Primaria Iasi nu isi aroga dretul sa vada ce s-a intamplat in trecut din punct de vedere legal. Sunt institutii specializate pentru acest lucru. Noi am incercat sa eficientizam activitatea cat am putut prin controale regulate. Urmeaza ca autoritatile statului sa isi duca la indeplinire misiunea”, a spus Daniel Juravle, viceprimar mun. Iași.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCIA angajează persoane inclusiv din România. Care sunt cerințele și care sunt salariile
Articolul următorDIICOT a reținut 4 traficanti care cumpărau drogurile din Olanda și plăteau cu criptomonede
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments