O femeie a fost înjunghiată prin somn de soțul sau. Victima intenționa sa divorțeze

0
53
Operaţiune de proporţii demarată de poliţiştii botoşăneni. Oamenii legii caută un bărbat care şi-a înjughiat soţia după care a dispărut. Botoşăneanul este înarmat cu un cuţit şi a dispărut pe străzile municipiului. Acesta şi-a înjunghiat soţia cu un cuţit în timp ce aceasta dormea. Femeia a fost salvată de cei doi copii, în vârstă de 14 şi respectiv 19 ani.
Femeia tocmai depusese actele de divorţ. Vineri la amiază, bărbatul a mers la locuinţa familiei aflată într-un bloc de pe Bulevardul Mihai Eminescu. Lucrurile au decurs normal, până la un moment dat când acesta ar fi mers la un local unde ar fi consumat băuturi alcoolice. Când s-a întors acasă, bărbatul, ar fi scos dintr-o borsetă cuţitul pe care îl purta cu el şi şi-ar fi înjunghiat soţia, care dormea, de două ori, o dată în piept, în zona inimii şi a două oară în mână.

Alarmată de ţipetele mamei, fiica celor doi a sărit în apărarea mamei, însă în acel moment bărbatul ar fi ameninţat-o şi pe aceasta.

Atunci, un văr al fetei, care era şi el în apartament a intervenit şi a reuşit să o scoată pe fată din mânile tatălui.

Ulterior, bărbatul a fugit, desculţ, şi înarmat cu cuţitul. Acesta a fost văzut în spatele blocului, iar ulterior şi-a pierdut urma.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentScumpiri în linie, în ultimele șase luni. Ceapa, uleiul, zahărul, untul şi laptele costă mai mult cu 15-23% acum față de luna martie
Articolul următorUn europarlamentar PNL le recomandă tinerilor să nu mănânce făină de gândaci
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments