Un nou parc industrial la Iași, investiție care va fi derulată de un grup româno-german

0
174

RC Beton Bau, o companie de con­strucţii din Iaşi, vrea să dezvolte un parc industrial în acelaşi judeţ, cu o investiţie care se ridică la 53,3 milioa­ne de lei. Compania a aplicat pentru obţinerea unui ajutor de stat în va­loare de 20,8 milioane de lei, scrie Ziarul Financiar.

Parcul industrial „ar urma să fie compus dintr-o hală de fasonat, o sta­ţie care produce asfalt şi o staţie de betoane”, creând în total 90 de locuri de muncă. „În cadrul parcului indus­trial vom produce beton, asfalt şi oţel-be­ton fasonat“, spun re­prezen­tanţii RC Beton Bau.
Investiţia totală pre­vede achiziţia de tere­nuri, echi­pa­men­te şi utilaje pentru buna func­ţionare a celor trei unităţi de pro­ducţie, iar pe lângă utilaje se adaugă e­chipamente pentru asfalt şi beton care să închidă ciclul de produc­ţie – autobetoniere, pompe de beton, utilaje de împrăştiat asfaltul, camioane etc.
„RC BETON BAU este un grup româno-german cu experiență vastă pe piața construcțiilor rezidențiale, comerciale și industriale. Ne-am propus să devenim o referință pe piața construcțiilor civile, creând plus valoare pentru clienții noștri. Promovăm și investim în competență, pentru a oferi rezultate excepționale. Astfel, ne consolidăm poziția pe piața, contribuim la dezvoltarea sectorului și a comunitaților în care ne desfășurăm activitate. Toate acestea sunt posibile datorită unei echipe profesioniste și dedicate.”, se arată pe site-ul companiei.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAmenzi uriașe pentru încălcarea regulilor de utilizare a trotinetelor electrice
Articolul următor„Românii vor fi nevoiți să închidă lumina, să pună o plapumă pe ei și să-și aducă aminte de vremea lui Ceaușescu”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments