Au apărut ofertele de Revelion la malul mării. Cât costă

0
83

Chiar daca înca ne aflam la jumatatea toamnei, pe litoral au început deja sa apara ofertele de sarbatori. Preturile sunt mai mici decât cele din sezon, iar experienta unui Craciun la malul marii este unica, spun hotelierii.
“Doar ce am lansat oferta de revelion, este formata din pensiune completa, turistii pot opta pentru trei sau patru nopti de cazare si sa stiti ca deja avem foarte multe solicitari”,  spune Anca Toba, de la hotel Sulina.

Pe lânga pachetele standard, turistii pot opta pentru servicii spa si masaje de relaxare. Un voucher la SPA poate fi un cadou ideal de sarbatori, iar reprezentantii Horeca promit clipe de neuitat la preturi avantajoase.

“Am pregatit un pachet de Craciun care include trei nopti de cazare cu demipensiune, mic dejun si cina, un prânz traditional în ziua de Craciun, o cina cu muzica live în seara de Craciun, terapii, masaj special, acces la spa, jacuzzi si terapii spa, pentru un sejur de neuitat.

Deja avem rezervari active si îi asteptam pe oaspeti. Noi încercam sa venim cu ceva nou în fiecare an. Anul acesta, pachetul pentru de Craciun pentru doua persoane este de 2345 de lei”, a spus Costina Ciorbaru, reprezentantul centrului SPA Iaki din Mamaia.

Iar sarbatorile de iarna nu ar fi la fel fara mâncarea traditionala. Oaspetii vor avea parte de mese festive, muzica si multa voie buna.

“Cele mai cautate produse sunt sarmalele, care nu lipsesc de pe nicio masa traditionala, în zilele de sarbatoare. Apoi avem platourile pe care avem brânza de burduf, toba, carne de porc, putina pastrama, sunculita. Sarmalele se sevesc cu mamaliguta, smântâna si bacon crispy”, a spus Adrian Barzâru, bucatar la hotelul Ramada.

O alta practica des întâlnita pe litoral în extrasezon este închirierea unei pensiuni sau vile în totalitate de grupurile de turisti. Astfel, o vila poate fi închiriata de un grup de 20 de persoane pentru minimum doua nopti la pretul de 125 de lei de persoana pe noapte. Cine alege sa admire dimineata marea dintr-un apartament de lux din Mamaia Nord, va scoate din buzunar 800 de lei de persoana.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments