Povestea de viață a singurei actrițe de filme pentru adulți din Republica Moldova. Câștigă în trei ore cât alții în trei luni

0
872

Singura actriță din Republica Moldova care face filme pentru adulți spune că primul rol i-a adus o căruță de bani. Un salariu dublu european a câștigat în doar trei ore.

Tânăra are aproape 23 de ani și de doi ani a intrat în industria filmelor pentru adulți. Se numește Ana, alias Alyssa Bounty, și este originară din raionul Edineț. Dezinvoltă și sigură pe ea, fata a povestit cum a ajuns să joace în filme porno.

Chiar dacă s-a înscris la studii la Colegiul de Medicină, când a înțeles că diploma din Republica Moldova nu este recunoscută în străinătate, Ana a plecat în Irlanda, împreună cu iubitul său.

Ca să-și câștige existanța, la început a fost manichiuristă, după care a început să practice „camwork” – se filma în fața camerei și discuta cu diferite persoane. Primea bani pentru asta, iar uneori trebuia să le îndeplinească unele cerințe, contracost.

A luat decizia după câteva luni de gândire

La scurt timp, Ana a fost observată de producătorii filmelor pentru adulți, care i-au propus să vină la casting. Nu a luat decizia de prima dată. S-a sfătuit cu iubitul ei, au analizat și după câteva luni a acceptat.

2.7 3 votes
Article Rating


Articolul precedentUn tânăr de 27 de ani a transmis live pe Facebook momentul în care a intrat cu maşina în faţa unui tren
Articolul următorGigi Becali s-a închinat la racla Sfintei Parascheva: „Am venit să simt puterea harului. Dacă Dumnezeu mi-a dat ceva rău, înseamnă că aşa trebuie să fie”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments