Un barbat orbit de gelozie si-a injunghiat sotia si copilul în vârstă de 15 ani

0
79
crima

După ce a fost bătută crunt, mai multe zile la rând, de soțul pe care l-a iertat, o tânără de 35 de ani din Sighetu Marmației a fost înjunghiată de bărbat sub privirile îngrozite ale copiilor. În încercarea de a-și proteja mama, fiul cel mare în vârstă de 15 ani a fost rănit și el.

Cei doi soți au lucrat mai mulți ani în străinătate și au împreună doi copii, de 12 și 15 ani. Certurile în familie s-au transformat recent în violență fizică. Sâmbătă, femeia de 35 de ani, a fost bătuta de către soțul orbit de gelozie.

Chiar dacă a cerut ajutor la 112, aceasta a preferat să îl ierte. A doua zi, scenariul s-a repetat. De această dată, polițiștii au intervenit de urgență, fără să mai aștepte ca tânăra să își ierte din nou partenerul.

Femeia a ajuns la spital cu mai multe plăgi înjunghiate în abdomen. Medicii au reușit să o stabilizeze. Și fiul ei a ajuns la spital pentru evaluare medicală. Individul a încercat să fugă, însă a a fost prins. Suspectul a fost reținut pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments