Un bodyguard si-a omorat iubita in bataie cu… cureaua, iar acum este condamnat la inchisoare. Femeia ii furase mierea de albine ca sa isi cumpere alcool

0
214

Cei doi traiau in concubinaj din anul 2018, iar el lucra ca agent de paza la o firma din sat. Femeia era casnica si avea probleme cu alcoolul, acest fiind si motivul nenumaratelor certuri dintre cei doi. În timpul liber, A. creştea albine, avea mulţi stupi şi o recoltă consistentă. Mierea o ţinea în bidoane, într-o cameră închisă cu lacătul. În seara de 13 iunie, când s-a întors de la lucru, barbatul a gasit lacătul spart, uşa deschisă şi două bidoane lipsă. Femeia era întinsă în pat, goală şi ruptă de beată. Nervos, A. şi-a scos cureaua de la pantaloni şi a inceput sa o loveasca puternic.S-a oprit după câteva minute şi s-a culcat. În schimb, femeia s-a trezit, a ieşit afară, s-a împiedicat de ceva, a căzut şi s-a lovit la cap, pierzându-şi cunoştinţa.

Pe la 2.00 noaptea, bodyguardul a simţit că femeia nu mai este lângă el în pat şi a început s-o caute. A găsit-o în curte şi a încercat s-o bage singur în casă, dar n-a reuşit. În acest timp, câinii au început să latre, vecina s-a trezit şi a ieşit să vadă ce se întâmplă. A.a rugat-o să-l ajute s-o care pe G. în casă, cei doi reuşind cu mult efort să aşeze pe pat trupul inert de-atâta alcool. Vecina i-a sugerat să sune la 112 şi să cheme o ambulanţă, dar Angel a refuzat, zicând că-i suficient să o învelească şi că se va trezi din beţie.

Dimineaţă, concubina lui a ajuns la spital, a intrat în comă, după care a decedat. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru „loviri sau vătămări cauzatoare de moarte”, a fost judecat în stare de libertate, dar condamnat la patru ani de temniţă.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments