Un tânăr de 27 de ani a transmis live pe Facebook momentul în care a intrat cu maşina în faţa unui tren

0
87

Tânărul de 27 de ani, casatorit si tatal unei fetite a intrat cu maşina intenţionat pe calea ferată, în faţa trenului, pentru a fi lovit în plin de locomotivă. La apropierea trenului, tânărul aflat la volan a călcat acceleraţia, iar autoturismul a fost lovit în plin. Mecanicul locomotivei nu a mai avut nicio şansă să oprească.

Bărbatul a supravieţuit însă se afla în comă la spital. Apropiaţii săi spun că tânărul a fost cu câteva minute înainte de gestul extrem la un birt însă nu consumase alcool. Bărbatul este căsătorit şi are o fetiţă de câteva luni.

„Un bărbat, în vârstă de 27 de ani, a condus un autoturism pe strada Smârdan din municipiul Lugoj, înspre strada Vicențiu Babeș, iar la pasajul de trecere la nivel cu calea ferată a intrat în coliziune cu un tren de marfă, condus de un bărbat de 57 de ani, care circula pe ruta Arad – Brad.

4 1 vote
Article Rating


Articolul precedentInterventie a politistilor ieseni si a mascatilor de la SAS pentru salvarea unei femei amenintata de sotul ei
Articolul următorPovestea de viață a singurei actrițe de filme pentru adulți din Republica Moldova. Câștigă în trei ore cât alții în trei luni
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments