VIDEO! Batrani umiliti de autoritati. Oamenii trebuie sa traverseze in genunchi strazile din cauza unor lucrari

0
75

Buldozerele băgate pe multe străzi din Bârlad au făcut nu doar ca circulația rutieră să fie infernală, dar și pietonii să se descurce tot mai greu prin oraș. De exemplu, câteva imagini surprinse întâmplător pe Bulevardul Epureanu, în zona Direcției de Asistență Socială (DAS), arată cum oamenii, mai ales cei în vârstă, traversează cu greu dintr-o parte în alta, către sau dinspre Direcția de Asistență Socială. De multe ori, bătrânii sunt nevoiți să meargă pur și simplu în genunchi, pentru a putea trece strada.

Săpăturile s-au făcut atât de adânci, încât matca străzii a devenit, practic, o groapă, adâncă de vreo 10-15 centimetri, dacă nu și mai mult.  Ce e de făcut? Greu de spus, mai ales că Primăria are ca dată de finalizare a proiectului de mobilitate urbană anul 2024. „Soluțiile pentru ca oamenii aceștia bătrâni să fie scutiți de aceste grele umilințe trebuie să le găsească constructorul împreună cu Primăria, dar, vorba românului, se pare că primul nu propune, iar al doilea se uită ca prostul!”, scrie un bârlădean pe pagina sa de socializare!

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentRomânia trece la ora de iarnă. Sâmbătă spre duminică ceasul se dă cu o oră înapoi. Ora 04.00 devine ora 03.00
Articolul următorSe intamplă in România: Femeie de serviciu cu diplomă de master în robotică
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments