Care sunt avantajele locuirii într-un ansamblu rezidențial nou?

0
56

Piața imobiliară a cunoscut în ultimii ani o creștere din ce în ce mai mare. Locuitorii din marile orașe aleg tot mai des un apartament într-un ansamblu rezidențial nou construit. Achiziționarea unei locuințe noi într-un complex imobiliar nou oferă o serie de avantaje, iar dezvoltatorii imobiliari vin de la an la an cu noi facilități și beneficii. În acest articol îți prezentăm care sunt principalele avantaje oferite de ansamblurile rezidențiale.

Modele variate de apartamente

Dezvoltatorii imobiliari oferă modele din în ce mai variate de apartamente noi în Iasi din care poți alege. Ansamblurile rezidentiale noi dispun de compartimentări practice, adaptate nevoilor actuale. Locuințele noi sunt prevăzute cu balcoane generoase, spații de depozitare și parcare exterioară sau subterană.

Utilități complexe

Pe lângă finisaje premium, cel puțin 2 lifturi pe fiecare bloc, detectoare de fum, detectoare de gaz, dezvoltatorii imobiliari vin cu soluții inteligente, precum izolare termică mai eficientă din materiale ecologice și neinflamabile, izolare fonică suplimentară, întrerupătoare digitale și încălzire prin pardoseală. Totul este gândit, construit și finisat astfel încât locuitorii unui ansamblu rezidențial să aibă un trai cât mai confortabil în spațiul de locuit.

 

Siguranță și Securitate

Ansamblurile rezidențiale noi oferă de obicei un sistem de securitate bine pus la punct pentru ca locuitorii să se bucure de siguranță și intimitate. Astfel, majoritatea ansamblurilor rezidențiale sunt prevăzute cu camere de supraveghere 24/24 , cu pază umană sau cu servicii de monitorizare și intervenție, iar spațiul este bine delimitat cu garduri și bariere.

 

Facilități

Dacă alegi un apartament într-un complex rezidențial nou te vei bucura și de multiplele facilități oferite de dezvoltator: locuri de parcare exterioare și subterane, spații verzi, locuri de joacă pentru copii, supermarketuri, farmacii, terenuri și săli de sport, saloane de înfrumusețare și cabinete medicale, etc. Practic, în cadrul complexului, vei avea la îndemână, pe lângă accesul la magazine, o mulțime de activități de recreere și sportive.

Design modern și Confort

Din fericire, în Iași oferta ansamblurilor rezidențiale noi care oferă apartamente ce beneficiază de un design modern și practic este diversă. În prezent, cei care intenționează să achiziționeze un apartament aici, se vor bucura de o estetică plăcută, precum și de un confort sporit, datorită utilităților și facilităților incluse.

Accesibilitate

Dacă vrei să te muți într-un apartament nou chiar în oraș, alege un complex rezidențial care este amplasat aproape de mijloacele de transport în comun! Astfel, vei avea întotdeauna mobilitate garantată.

Întreținerea și curățenia spațiilor comune

Atunci când locuiești într-un ansamblu rezidențial, de obicei, există o taxă pentru asigurarea întreținerii și curățeniei din spațiile comune, astfel încât tu să beneficiezi de cele mai bune servicii și să te bucuri de confort și de condiții moderne de locuit.

Spiritul de comunitate

În cadrul ansamblurilor rezidențiale noi se construiesc relații strânse între locuitori. Practic, vorbim despre minicomunități. Fie că vei petrece timpul liber împreună cu vecinii, fie că veți petrece timp în sălile/pe terenurile de sport sau, dacă ai copii, în spațiile de joacă, întotdeauna poți lega prietenii și relații apropiate cu ceilalți locuitori ai ansamblului imobiliar și vă puteți sprijini la nevoie.

În comparație cu blocurile vechi, un ansamblu rezidențial nou de apartamente în Iasi oferă așadar o mulțime de avantaje și o mulțime de posibilități de petrecere a timpului pentru ca locuitorii săi să se bucure de o calitate ridicată a vieții.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments