Culiță Sterp a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile

0
101
Cântărețul Culiță Sterp, reținut joi pentru 24 de ore după ce a produs un accident în Cluj-Napoca, a fost pus vineri sub control judiciar de către magistrații Judecătoriei Cluj-Napoca pentru 60 de zile.

Acesta este cercetat pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

„Prin ordonanța procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca din data de 18.11.2022, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale faţă de inculpatul S.N., cercetat pentru săvârșirea infracţiunii de părăsirea locului accidentului faptă prev. şi ped. de art. 338 alin. (1) Cod penal.

Prin ordonanța procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca din data de 18.11.2022, s-a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile față de inculpatul S.N., cercetat pentru săvârșirea infracţiunii de părăsirea locului accidentului faptă prev. şi ped. de art. 338 alin. (1) Cod penal.

În fapt, s-a reținut că în data de 17.11.2022, în jurul orei 02:03, a condus autoturismul marca Mercedes-Benz pe strada Eroilor din Cluj-Napoca, cu direcția spre strada Dorobanților şi la intersecţia cu Piaţa Avram Iancu a intrat pe culoarea roșie a semaforului, intrând în coliziune cu autoturismul marca Dacia cu nr. de înmatriculare condus de către numitul R.M.B., fiind cauzate numitului R.M.B. leziuni traumatice apreciate ca necesitând un număr de 2-3 zile de îngrijiri medicale, iar ulterior inculpatul a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor în drept.

Precizăm că activitățile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de Procedură Penală şi au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor şi garanțiilor procesuale, precum prezumţia de nevinovăție”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPercheziții domiciliare la Iași, într-un dosar de spălare de bani și contrabandă
Articolul următorItalianul care a făcut peste 1.500.000 de pizza este la Iași
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments