Afacerea prin care iubitorii de animale pot câştiga până la 100 de lei pe zi, în perioada sărbătorilor. „De Crăciun, Revelion este foarte aglomerat”

0
87
Dacă plecaţi departe de casă de Revelion şi nu aveţi cu cine să lăsaţi animalul de companie, să ştiţi că există soluţii. Pet sitterii sunt pregătiţi să aibă grijă câini, pisici şi chiar ţestoase, păsări sau rozătoare. Preţurile încep de la 35 de lei şi ajung până la 100 de lei pe zi. Dacă nu aţi apelat încă la o bonă pentru animale, trebuie să o faceţi curând, pentru că au deja o listă lungă de cereri. Georgiana are grijă de patru pisici în casa ei.
Pe alte două le vizitează în casa lor. Zilnic iese în parc cu animalele pe care le îngrijeşte. În ultimii 5 ani nu a mai plecat în concediu de sărbători pentru a avea grijă de animalele celor care sunt în vacanţă.
Georgiana Bizubac, bonă pentru animale: Cererea, în perioada asta, este enormă. Din păcate nu pot să le ofer tuturor cazare. Cel mai mult a stat o lună de zile o pisică care in momentul in care a venit stăpânul să o ia nu a mai vrut să plece. 

Kitty este una dintre pisicile de care are grijă. Stăpânii ei au plecat în concediu în Barcelona şi vor reveni după Revelion. Chiar dacă sunt la distanţă, ştiu tot ce face pisica lor. Bonele nu au grijă doar de câini şi pisici, ci şi de ţestoase, peşti, rozătoare sau păsări. Pe site-urile de profil sunt multe oferte. Oana este pet sitter de aproape zece ani. Şi ea are grijă acum de două pisici.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCel mai frumos dar de Crăciun: 20 de bebeluşi s-au născut în zi de Sărbătoare. Motivul pentru care sunt consideraţi speciali
Articolul următorAUR e singurul partid care a crescut în decembrie / PSD pe primul loc detașat, USR pe locul patru
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments