Cântăreaţa Paula Seling a prezentat-o public pe fiica ei: Este suficient de matură

0
349

Cântareata Paula Seling a prezentat-o public pe fiica ei, Elena, care are 9 ani si care a fost adoptata în urma cu sase ani. Artista a ales sa nu faca public acest lucru „din cauza unei întâmplari nedorite” când fiica ei „a venit plângând acasa”.
„Mami, sunt pregatita sa afle lumea despre mine…”, i-a spus într-o zi Elena, atunci când a fost destul de puternica sa înfrunte discutiile celor din jur.

„Elena Bucura Seling este fetita noastra, a lui Radu Bucura si a mea, si este cel mai frumos cadou pe care viata ni l-a dat. Este frumoasa, este buna, e sensibila si foarte vesela si o iubim pâna la cer si înapoi”, a descris-o Paula Seling.

„La cei aproape 9 ani pe care îi are, Elena a petrecut aproape sase în familia noastra si de atunci suntem cei mai fericiti parinti iar bunicii sunt în al noualea cer. Pâna azi am ales discretia în fata opiniei publice ca urmare a unei întâmplari nedorite când a venit plângând acasa. Viata unui copil nascut din inima poate fi uneori complicata, copiii uneori preiau discutii din cadrul familial si pot sa se necajeasca unii pe altii, in comunitate. Nu este vina lor, poate ca societatea are anumite mosteniri din vremea veche, asa ca am preferat sa nu comunicam aceasta bucurie pâna când Elena nu va fi suficient de matura sa înteleaga ce i se întâmpla si sa fie puternica în fata oricaror situatii. Nu m-a interesat daca oamenii ma vorbesc sau îsi pun întrebari la întâlnirea cu noi, singurul lucru important pentru mine era echilibrul Elenei si starea ei de fiecare zi”, a explicat Paula Seling, pe Facebook, motivele pentur care a ales sa nu dezvaluie aspectele din viata privata.

„Elena este un copil extrem de sensibil, iubitor, determinat, muncitor si talentat în tot ce îsi propune. M-a uimit evolutia ei, felul în care relationeaza cu ceilalti copii, spiritul de leader si dorinta ei de a fi mereu prima. Ne iubim enorm si am sentimemtul ca Dumnezeu ne-a pregatit pentru venirea ei, de mult timp. Cu toate întâmplarile din vietile noastre, tatal ei este foarte implicat în cresterea ei, îi este foarte apropiat si face tot posibilul sa petreaca mult timp împreuna. În ultima perioada, media a început sa scrie tot felul de lucuri, unele total pe lânga realitate. Nu ma afecteaza si nici nu doresc sa comentez nimic. Însa daca o afecteaza pe ea, este grav. Într-o zi m-a luat la discutii si mi-a spus ca o prietena i-a atras atentia asupra unui articol ce spunea ca „Paula Seling nu are copii!”. Înainte de acest moment, eu am evitat sa raspund la întrebari în interviurile mele, despre intimitatea familiei si am încercat sa ma asigur ca raspunsurile mele nu pot fi interpretate în asa fel încât sa o afecteze pe ea. S-au gasit, însa, jurnalisti care nu înteleg ca intimitatea este un drept si ca un raspuns evitat are un anumit rost iar titlurile mereu sunt puse de alte persoane care au meseria de a gasi hook uri incitante pentru click-uri. M-am mirat si m-a afectat, gândindu-ma la ce o fi în inimioara ei. I-am explicat ca unele sunt articole inspirate sau rescrise dupa interviuri si aparitii mai vechi, înainte ca Dumnezeu sa o aduca în familia noastra. I-am explicat ca am asteptat ca ea sa fie suficient de matura încât sa nu o afecteze nimic, totodata din respect pentru dreptul ei la intimitate. Voiam sa fiu sigura ca este decizia ei de a fi cunoscuta public, de a avea acces la ceea ce spune lumea. Iar cu câteva saptamâni în urma a venit la mine si mi-a spus: „Mami, sunt pregatita sa afle lumea despre mine”.

Împreuna cu Radu Bucura, Paula Seling a decis, „dupa sase ani de când Elena a stat ferita de gândurile lumii, ca este suficient de matura sa treaca prin aceste lectii puternice de viata. Mi-as dori ca lumea sa fie respectuoasa si blânda, asa cum merita sufletelul ei cald, bun, sensibil si luminos, asa cum toti prietenii de familie, cât si cei din media care stiau de draga noastra, au pastrat discretia si au protejat mediul nostru de familie. Va îmbratisez cu drag”, este mesajul artistei.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentConsiliul Local a amânat decizia privind modernizarea Parcului Copou
Articolul următorVideo | Se intampla la Iasi. Batrana dusa cu roaba la o ambulanta privata
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments