Lucrarile în bătaie de joc dintre Kogălniceni și Al.I.Cuza au fost sistate

0
131

Direcția Județeană de Administrare a Drumurilor și Podurilor Iași a notificat constructorul care execută lucrări de modernizare a drumului județean DJ 207M Al.I. Cuza – Kogălniceni să dispună sistarea acestora, ca urmare a sesizării unor neconformități.

Lucrările au fost efectuate de constructor fără a informa DJADP și dirigintele de șantier, prin urmare Direcția a sesizat neconformitatea lucrărilor și a notificat constructorul să dispună sistarea acestora. Stratul de piatră spart nu a fost recepționat, iar asfaltul așternut va fi îndepărtat în totalitate, urmând a se aplica măsuri de remediere în conformitate cu proiectul tehnic.

„DJADP face toate demersurile pentru a asigura respectarea proiectului și standardele de calitate asumate, iar această situație regretabilă va fi remediată de constructor, conform clauzelor contractuale și dispozițiilor legale aplicabile. Lucrările nu vor fi recepționate până nu vor corespunde normelor unui drum județean modern. Îi asigurăm pe cetățenii din comuna A.I. Cuza de toată disponibilitatea Consiliului Județean și a DJADP Iași de a remedia situația apărută în cel mai scurt timp”, a transmis DJDP.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments