Pizza se numără printre mancarurile preferate ale tuturor, indiferent de vârsta pentru ca este o gustare delicioasa, care poate fi consumată in diferite momente ale zilei. Auguri este singurul loc din Iasi unde pizza este un sortiment special, creat după retete autentice napoletane. De ce? Pentru ca este vorba despre gust, savoare și prospetime, începând de la aluat și pana la ingredientele folosite pentru topping.
„Am selectat rețetele clasice de pizza pentru a le aduce clienților din Iasi un strop din savoarea italiana. Nu am fi putut face acest lucru fără sprijinul Cameliei Rusu, campioana mondiala la pizza la tavă cu care am reușit să găsim cea mai buna rețetă de aluat, dospit 48 de ore. Romana si Napoletana sunt sortimentele principalele din meniul Auguri. Deși este un fel de mancare aparent simplu de preparat, pizza poate fi o adevarata experiența culinara dacă sunt respectate regulile de frământare si preparare a aluatului”, au spus specialiștii restaurantului Auguri.
Toate ingredientele pizzerii le folosesc sunt aduse din Italia: salamul, peștele, uleiul de măsline. Practic, aproape tot, lucru care conferă un plus de autenticitate. Foarte important de precizat este ca produsele sunt coapte la un cuptor special pentru un anumit timp, care diferă la fiecare produs în parte. În meniul Auguri poți găsi diferite sortimente de pizza cu brânzeturi fine cum ar fi celebra Quattro Fromaggi, cu carne precum Capriciosa, Diavola sau Pepperoni, sau cu legume proaspete.
Rețeta de aluat napoletan este folosită și pentru turtele de la sandwich-urile Auguri, care pot fi gustarea perfectă mozzarella, șuncă cotto sau porchetta.
Situat pe Bulevardul Stefan Cel Mare si Sfant si în Podu Roș, Auguri le oferă clienților săi un meniu diversificat de produse de panificație și pizza. În cea de-a doua locație, clienții pot savura o cafea naturală sau un pahar cu vin de calitate superioară. Produsele pot fi încercate la una dintre locații sau acasă, prin comandă folosind aplicatiile Glovo sau Tazz.