Daniel Cămătaru, fiul interlopului Sile Cămătaru, prins în Italia. Un mandat european de arestare era emis pe numele lui, în urma unei condamnări în lipsă la 3 ani și 7 luni de închisoare

0
217

Daniel Cămătaru, fiul interlopului Sile Cămătaru, a fost prins în Italia. Pe numele lui era emis un mandat european de arestare, după ce a fost condamnat în lipsă la 3 ani și 7 luni de închisoare.„La data de 16 ianuarie 2023, în urma schimbului de date și informații cu autoritățile din Italia, a fost depistat un bărbat, urmărit internațional, căutat în baza unui mandat european de arestare”, a anunțat Poliția.

Pe numele acestuia, Judecătoria Sectorului 6 a emis la data de 6 iunie 2022 un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, prin care a fost condamnat la 3 ani și 7 luni de închisoare, pentru infracțiuni la regimul rutier și nerespectarea măsurilor stabilite prin ordinul de protecție provizoriu.Autoritățile italiene urmează să demareze procedura prevăzută pentru punerea în aplicare a mandatului european de arestare, în vederea predării.

Schimbul de date cu autoritățile italiene a fost efectuat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Capitalei prin intermediul atașatului român din Italia și prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională – Biroul SIRENE, mai precizează Poliția.Daniel Vasile Cămătaru a dispărut înainte ca instanța să pronunțe decizia definitivă în dosarul în care era judecat pentru încălcarea ordinului de protecție.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentSiguranta cetatenilor este lasata pe ultimul plan de autoritatile locale din comuna Rediu. Soseaua care leaga comuna de Iasi nu are trotuare
Articolul următorO româncă a fost desemnată cea mai bună jucătoare de Counter Strike din lume / ”Am vrut să le demonstrez tuturor că și fetele pot juca bine CS:GO” / ”La început am urât jocul și nu am jucat bine, dar am decis să joc un an și să încerc să o fac din ce în ce mai bine”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments