Soarta viceprimarului Baciu se decide în ziua votului la buget

0
103

Pe 13 mai 2021, o decizie a conducerii USR Iaşi îl excludea din partid pe Cezar Baciu, consilierul local care a oferit votul decisiv în ceea ce priveşte adoptarea bugetului local din acel an. Pentru coaliția PNL-PMP din Consiliul Local Iași, Cezar Baciu a reprezentat soluția miraculoasă a „votului de aur”, în schimbul căruia acesta a fost recompensat cu funcţia de viceprimar.

Cezar Baciu a cerut în justiție anularea deciziei de excludere, conservându-și postul de viceprimar până la soluționarea definitivă a cauzei în instanțele de judecată, conform Codului Administrativ.

Procesul s-a întins pe durata unui an, iar un nou termen este programat pe data de 18 ianuarie, zi în care consilierii locali se reunesc în şedinţă ordinară pentru votarea bugetului local pe anul 2023.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentMai multe locuri de parcare în municipiul Iași, în anul 2022. Încasările au ajuns la 11,4 milioane de lei
Articolul următorUn tânăr de 25 de ani a murit cu zile în spital, din cauza unei peritonite, după ce mai mulţi medici i-au greşit diagnosticul
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments