Tragica viață a fiicei lui Elvis, Lisa Marie Presley: o poveste văzută prin prisma tatălui, mariajelor eșuate și a morții fiului ei

0
411

De când a fost aruncată în lumina reflectoarelor, încă din copilărie pentru că era fiica lui Elvis Presley, Lisa Marie Presley s-a confruntat cu niște lupte tragice.

De la moartea tatălui ei până la pierderea fostului ei soț, Michael Jackson, cele mai recente știri despre fiul ei vor reprezenta, fără îndoială, cele mai mari greutăți cu care s-a confruntat.

Copilul ei, Benjamin Keough, în vârstă de 27 de ani, a murit în 2020.

Acum câteva zile, Lisa Marie Presley a murit în urma unui infarct, asemenea tatălui ei.

Lisa Marie Presley, a lăsat în urmă alți trei copii: pe Riley, fiica născută din căsătoria cu Danny Keough,  gemenii Finley și Harper, împreună cu fostul soț, Michael Lockwood.

Pe lângă pierderile din cadrul familiei ei, ea întâmpinase și dificultăți în viața ei privată, cu un șir de patru căsătorii importante în spate.

Iată cum a arătat tragica și scurta viață a cântăreței Lisa Marie Presley .

Lisa Marie avea doar 9 ani când a văzut cadavrul tatălui ei, Elvis Presley, în noaptea de 16 august 1977.

Amintirea a avut un efect de durată asupra fetiței, care își amintea că ultima dată când l-a văzut pe Rege în viață a fost când a sărutat-o de noapte bună, la casa lor din Graceland.

De atunci, Lisa Marie a vorbit despre circumstanțele morții sale, spunând: „Nu-mi place să vorbesc despre asta. Era ora 4 dimineața, trebuia să dorm, de fapt.”.

Data viitoare când fetița și-a văzut tatăl a fost când și-a găsit prietena lor, Ginger Alden încerca să-l trezească. Era deja mort.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedent15% spor de calculator şi 50% pentru condiţii periculoase la Socola. Sunt justificate acestea?
Articolul următorFCSB s-a mai despărțit de un jucător! A ajuns sub comanda lui Dorinel Munteanu, la Oțelul Galați
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments