Zelenski îi mulțumește lui Biden pentru „decizia puternică” de a trimite tancuri Abrams: „Un pas important pe calea spre victorie”

0
59

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, i-a mulțumit omologului său american Joe Biden pentru „decizia puternică” de a trimite 31 de tancuri M1 Abrams la Kiev, scrie CNN.Zelenski a declarat că este recunoscător poporului american, descriind vestea ca fiind „un pas important pe calea spre victorie”.Șeful administrației prezidențiale ucrainene, Andrii Iermak, a salutat și el anunțurile privind livrările de tancuri grele de către mai mulți aliați occidentali (Spania, Germania, Statele Unite, Norvegia etc.).
Aceasta este „o zi istorică. Una dintre acele zile care vor fi decisive pentru viitoarea noastră victorie”, a scris Iermak pe Telegram, după anunțul americanilor și norvegienilor. „Principalul lucru este că acesta este doar începutul. Avem nevoie de sute de tancuri”, a spus el, confirmând cererile statului major ucrainean.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentLucrări de 35 milioane de euro pe magistrala Tecuci – Iași
Articolul următorVicepremierul de la Chișinău: „Este evident că Republica Moldova a fost în vizorul Moscovei tot timpul și nu s-a schimbat nimic în ultimii 30 de ani/ Securitatea energetică a țării noastre poate fi asigurată doar prin și cu ajutorul României”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments