Ce faci de Ziua Îndrăgostiților la Iași? Cina romantica, muzica live sau pachete la hoteluri de lux cu servicii all inclusive

0
142

Ziua Îndrăgostiților poate fi sărbătorită oricum, de la cadourile surpriză și cinele la lumina lumânărilor cu fluturași în stomac, până la romantismul într-o atmosferă festivă. Dar poate că cea mai bună idee de Valentine s Day este să îi oferi persoanei iubite timp petrecut împreună.

Pentru o întâlnire easy going, vă puteți delecta cu „Muzică de film și musical” la o seară pregătită de Opera Națională Română Iași, eveniment ce va avea loc în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” Iași.

Dacă vă simțiți creativi și doriți să aveți o amintire personalizată a acestei zile, cafeneaua Cafeceramica vă așteaptă cu cești și boluri numai bune de pictat cu inimioare și declarații de iubire.

Nu uita de concertul îndrăgitei artiste Alexandra Ușurelu de la Teatrul Național Iași de 15 februarie, pentru a prelungi atmosfera romantică.

Dragostea trece prin stomac
Dacă mâncarea este limbajul vostru comun, poate că o cină romantică, cu preparate alese este exact ceea ce vi se potrivește cel mai bine. Câteva restaurante au pregătit deja un meniu special pentru această seară.

Ziua Indragostitilor este ca de fiecare data un moment bun pentru cuplurile din toata lumea sa isi demonstreze dragostea. Cu timpul, gusturile oamenilor s-au schimbat iar ziua de 14 februarie a devenit o adevarata sarbatoare in care nu se ofera doar flori si cutii cu bomboane de ciocolata. Restaurantele si hotelurile din Iasi au pregatit pachete speciale pentru indragostiti, in cele mai mici detalii. Preturile sunt, insa, pe masura. Spre exemplu, o cina romantica in doi porneste de la 250 lei la unul dintre restaurantele din Iasi. Cei care vor sa aiba parte de servicii complete de cazare, masa si spa trebuie sa scoata din buzunar cateva sute de lei.
Dora Morhan, Manager Hotel
Fiecare moment special merita o atentie deosebita iar anul acesta de Sfantul Valentin avem niste pachete care nu au lasat indiferent pe nimeni si avem doua saptamani de cand pachetele au fost epuizate. La vie en rose care cuprinde o noapte de cazare la cinci stele, o cina in valoare de 300 de lei, acces la cel mai frumos spa din Moldova si un mic dejun delicios.”

Pentru cei mai cu dare de mana, pot alege pachete cu masaje si bauturi fine.

Dora Morhan, manager hotel

„Un alt pachet ceva mai amplu unde indragostitii se vor putea bucura de un masaj relaxant precum si de un timp al lor intr-o cada cu jacuzzi cu truffe si prosecco.”

Dacă atmosfera romantică și liniștită nu vă descrie neapărat relația de cuplu, iată câteva localuri unde poți petrece cu dans și muzică de Ziua îndrăgostiților.

Ballantine’s Not Valentine’s Day
Fluturașii iubirii se trăiesc prin dans. Petrece în Underground Pub, începând cu ora 21:00.

Valentine’s Day Party la Maison F
Dansează cu jumătatea ta pe mixurile lui DJ Johny W.

Hunt your love at Hunters Pub

Începând cu ora 22:00, poți petrece o seara de Valentine’s Day într-un ritm plin de energie și pasiune, cu pereche sau nu. Vor fi disponibile brățări TAKEN/SINGLE și free shots. Intrarea este gratuită.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentMaia Sandu anunță un plan violent al Rusiei cu atacuri și luări de ostatici pentru destabilizarea Moldovei. În operațiune ar urma să fie implicate forțe interne asociate cu oligarhii fugari Șor și Plahotniuc, dar și cetățeni din Rusia, Belarus, Serbia și Muntenegru
Articolul următorAlexia, fata cu brațele replantate s-a reîntors pe ringul de dans alături de colegii săi
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments