Culorile anului 2023 în designul interior

0
293

Dacă tocmai ai achiziționat un apartament, dacă intenționezi să-ți achiziționezi apartamente noi Iași sau să-ți reamanajezi locuința atunci îți prezentăm culorile anului 2023 în materie de design interior.

Culoarea anului 2023 anunțată de Institutul Pantone este Viva Magenta 18-750, o nuanță vibrantă de roșu purpuriu ce exprimă optimism, forță, echilibru. În tendințe se află, de asemenea, și nuanțe calde aurii, nuanțe de paprika, teracotă, lavandă (Digital Lavender), nuanțe marine (Tranquil Blue), nuanța Verdigris (albastru-verde), nuanțe de mentă, nuanțe de muștar, albastru-gri, wenge, precum și nuanțe de bej și fildeș. În ceea ce privește mobilierul, designerii recomandă în noul an culorile naturale.

În 2023 nuanțele calde care conferă locuinței un aspect plăcut au luat locul nuanțelor tari. Nuanțe de lavandă care dau impresia de spațiu mai mare pot fi combinate cu nuanțe de bej, gri, alb sau fildeș pentru un aspect plăcut și relaxant. Nuanța Paprika (boia de ardei) este una dintre nuanțele preferate de designeri anul acesta datorită aspectului plăcut și multitudinii de combinații în care poate fi folosită.

Nuanțele de nisip, precum și tonurile calde aurii fac parte din tendințele anului în ceea ce privește decorarea locuinței.

 

Pentru mobilier una dintre tendințele anului 2023 este inspirată de stilul retro cu piese din lemn de culoare închisă.

O altă tendință de design interior a anului 2023 este inspirația din natură. Astfel, nuanțele naturale de verde, turcoaz sau verdigris (verde-albastru cu patina de cupru) pot fi folosite cu succes pentru amenajarea locuințelor.

Pentru canapele, fotolii și măsuțe de cafea poți alege nuanța teracotă. Această nuanță este obținută prin mixul de cărămiziu, portocaliu, ocru și roșu, conferind un aspect plăcut și plin de personalitate.

Dacă preferi culorile reci, atunci poți combina mobilier în nuanțe de mentă verde, nisipiu sau ocru cu piese de decor în nuanțe de gri-bleu sau smarald.

Dacă vrei să obții un aspect mai spațios și luminos, atunci poți decora locuința folosind nuanțe de albastru-gri pe care le poți combina cu tonuri reci de roz sau nuanțe mai închise.

Atunci când alegi elementele de decor pentru casă poți opta pentru piese de mobilier statement în nuanțe ca teracotă, viva magenta, paprika, lavandă, verdigris pe care le poți combina cu accesorii în nuanțe calde. Poți de asemenea, alătura piese și obiecte de decor în nuanțe mai puternice pentru a adăuga mici pete de culoare în fiecare cameră.

Indiferent ce culori și nuanțe alegi pentru decorarea casei tale, finisajele precum mânerele și picioarele metalice vor face diferența. Obține un aspect plin de stil și personalitate folosind accesorii în nuanțe auriu, alb, fildeș, bej sau gri.

 

Acestea sunt tendințele anului 2023 în ceea ce privește culorile pentru amenajarea și decorarea locuinței. Dacă vrei să achiziționezi apartamente Iași sau dacă dorești să îți redecorezi locuința, alege obiecte de decor în funcție de preferințele tale și de spațiul de care dispui. Bucură-te de timpul petrecut acasă într-un spațiu plăcut, practic și nu în ultimul rând relaxant!

Dacă vrei să alegi un apartament nou contactează un dezvoltator imobiliar cu experiență și alege-ți locuința dorită. În cadrul serviciilor oferite de aceștia se află și consilierea cu privire la amenajarea și decorarea spațiului.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentANAF a publicat Ghidul privind redirecționarea unei sume de până la 3,5% din impozitul pe venit/câștigul net anual impozabil pentru susținerea entităților nonprofit și a unităților de cult, precum și pentru acordarea de burse private
Articolul următorMomentul sfâşietor când un tată îşi primeşte în braţe bebeluşul decedat scos de sub dărâmături, în Siria: „Inima mea sângerează, iubirea mea”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments