Pro-rușii strâng rândurile: sufocat de datorii, Ponta se aruncă în brațele lui George Simion. Întâlnire de taină, negocieri pentru o alianță. Și chinezii își freacă mâinile…

0
321

Doi vectori de influență ai Rusiei în România, Victor Ponta (Pro România) și George Simion (AUR), au fost surprinși sâmbătă de paparazii de la MediaFlux la un restaurant din București, unde au purtat negocieri politice și au făcut planuri pentru anul electoral 2024.

Întâlnirea dintre Victor Ponta (50 de ani), președintele partidului neparlamentar Pro România, și George Simion (36 de ani), președintele partidului parlamentar AUR, a avut loc în București, la restaurantul Poesia din zona Avatorilor. Cei doi au luat prânzul, ca pretext pentru a discuta chstiuni politice.

Conform imaginilor surprinse de paparazii de la MediaFlux, primul care a ajuns la restaurant, puțin după ora 12.00, a fost Victor Ponta, fost prim-ministru PSD timp de trei ani și jumătate (mai 2012 – noiembrie 2015). La scurt timp, venind grăbit, și-a făcut apariția și liderul AUR, George Simion, care a intrat în restaurant.

Chiar dacă au ajuns separat, Ponta și Simion au ieșit din restaurant împreună. Ei au mai schimbat câteva vorbe, și-au strâns mâinile și s-au despărțit. Ponta părea fericit de rezultatul întâlnirii: AUR ar putea să-l bage din nou în Parlament, dacă vor face o alianță electorală.

Pro România n-a trecut pragul la alegerile parlamentare din decembrie 2020,obținând 4,13% la senat și 4,09% la Camera Deputaților.

 

3 2 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments