Republica Moldova si-a inchis spatiul aerian iar avioanele care urmau sa aterizeze la Chisinau au fost redirectionate la Iasi

0
85

Spatiul aerian al Republicii Moldova a fost inchis din motive de securitate pana la ora 16.00. Zborurile planificate de mai multe companii care urmau sa aterizeze la Chisinau au fost redirectionate catre aeroportul din Iasi.

„Aveam zbor la Chișinău și am aterizat la Iasi, întrucât zborurile spre Chișinău sunt sistate, motivul invocat fiind rachetele care au trecut deasupra spațiului aerian din Moldova”, a mentionat Dima Balaian, unul dintre pasageri.

„Stimați pasageri, în acest moment, spațiul aerian al Republicii Moldova este închis, suntem în așteptarea reluării zborurilor. Orarul planificat astăzi va suferi modificări. Stimați pasageri, cei care vă aflați în aeroport, la bord sau urmează să zburați astăzi, vă rugăm să păstrați calmul și să urmăriți panourile informative din aeroport”, a precizat compania Air Moldova.

„Drag pasager, ținem să te informăm despre faptul că spațiul aerian moldovenesc a fost închis pentru o perioadă de 4 ore, iar pentru siguranța ta, zborurile HiSky planificate în acest interval, cu aterizare la Chișinău vor fi redirecționate spre Aeroportul din Iași. Revenim cu un update informațional”, a precizat si compania HiSky.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments