Vrei să-ți mobilezi locuința? Vezi care sunt tendințele în mobilier pentru anul 2023!

0
128

Vrei să-ți mobilezi sau să-ți reamenajezi locuința? Vezi care sunt tendințele în materie de mobilier pentru noul an!

Designerii și specialiștii în domeniu au dat deja tonul în ceea ce privește tendințele principale în materie de mobilier. Acum există o mai mare libertate de alegere și de mixare a pieselor de mobilier, iar personalizarea mobilierului în funcție de preferințele fiecăruia este unul dintre trendurile anului. În 2023 designerii recomandă culorile naturale, mobilierul multifuncțional, mobilierul practic și mobilierul confecționat din materiale durabile. Pentru noul an s-au conturat următoarele tendințe în materie de mobilier:

  1. Mobilier ergonomic. Forme curbate

Mobilierul cu forme curbate, ovale sau rotunde, va fi la mare căutare datorită atât designului, cât și caracterului ergonomic și practic, care te va ajuta să obții mai mult spațiu și mai mult confort.

  1. Mobilier confortabil & mobilă de tip transformer

Confortul reprezintă unul dintre criteriile principale la amenajarea și decorarea locuinței. De aceea foarte multe persoane preferă mobilierul compact, canapelele reglabile, mesele încorporate, mesele pliante, mesele de tip consolă sau taburetele înalte. În 2023 mobila transformer va fi preferată de mulți dintre cei care vor să-și amenajeze locuința. Caracterul multifuncțional și practic al acestui tip de mobilă se potrivește perfect cu locuințele de mici dimensiuni. La mare căutare vor fi mobila pliabilă și mobilierul modular.

  1. Combinații de stiluri de design interior

La modă în noul an vor fi combinațiile de mai multe stiluri pentru decorarea locuinței. Aceste combinații vor aduce un plus de originalitate și personalitate locuinței.

📷 Cristian Istrate | www.istratec.com
  1. Inspirație naturală

Mobilierul cu materiale și culori naturale reprezintă una dintre tendințele principale ale anului 2023. Interioarele simple, practice și cu aspect cât mai natural sunt preferate de foarte multe persoane.

  1. Mobilier Vintage

Anii 1950 constituie o sursă de inspirație pentru amenajarea locuinței, iar preferința pentru piese de mobilier vechi, care aduc o pată de culoare decorului caselor, a condus la apariția unui trend bine conturat în designul interior.

 

  1. Mobilier cu design special conceput pentru obiectele inteligente din locuință

În ultimii ani a crescut interesul pentru dispozitive inteligente și gadgeturi, iar termenul de “locuință smart” este deja unul obișnuit. Astfel, piesele de mobilier sunt concepute ținând seama de preferințele pentru gadgeturi.

  1. Tendințele în culoare pentru amenajarea și decorarea locuinței

Nuanțele de teracotă, lavandă, viva magenta, paprika, turcoaz, verdigris, mentă verde, muștar, albastru-gri, auriu sau wenge sunt în tendințe în 2023.

  1.  Tendințe pentru materialele mobilierului

În ceea ce privește materialul din care este confecționat mobilierul, la modă în 2023 vor fi lemnul, piatra, pielea, bambusul, ratanul, dar și oțelul negru, nichelul, alama, argintul, cuprul și fierul. Pentru tapițeria mobilierului materialele soft și moi sunt din ce în ce mai populare. Se poartă, de asemenea, combinațiile de materiale, texturi și culori.

 

Acestea sunt tendințele principale ale anului 2023 în ceea ce privește mobilierul. Indiferent dacă dorești să îți redecorezi locuința sau dacă vrei să achiziționezi un apartament în Iași, amenajează-ți locuința pe gustul tău și bucură-te de momente plăcute în confortul locuinței tale.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentSecuritatea avea la Iaşi exact 162 de cadre, în 22 decembrie 1989
Articolul următorMarturia unei mame care a nascut prin cezariana la o maternitate din Iasi:„Acolo, asistentele sunt șefe, nu medicii. S-au purtat foarte urât, la fel ca acum 10 ani”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments