Escrocheria AUR: Noul sediu de lux. Au fraierit naivii ca fac un spital. Înșelăciune și cu date personale

0
306

Liderii AUR au promis naivilor că vor face un spital. Nu s-a mai întâmplat asta, dar AUR și-a tras un sediu luxos aproape de Palatul Victoria, în Zona Zero din București. Iată noi imagini și alte informații foarte interesante.

Reprezentanții grupării extremistă susțin acum că ”legea nu ne permite să construim spital”, dar este aceeași lege din perioada campaniei când ei mințeau oamenii că vor face un spital. De ce au mințit oamenii, dacă legea le spunea clar că nu pot face așa ceva?

Este evident că au escrocat lumea deliberat, cerând donații și susținere deși știau bine că nu pot face asta pentru că legal este interzis. Exact la fel au acționat pentru a fura datele personale de la naivi, când au mințit că pot suspenda președintele prin strângerea de semnături, deși știau bine că legea nu prevede vreo astfel de procedură pentru suspendarea președintelui. AUR, dincolo de faptul că este o grupare extremistă rusofilă cu un președinte acuzat de legături du FSB (KGB), este o grupare care operează numai cu înșelăciuni și escrocherie în societate.Show

Alte imagini cu noul sediu de lux AUR, în secțiunea Shorts de pe Youtube:

Partea 1, aici poți să vezi comentariile de pe YouTube

Partea 2, aici poți să citești comentariile și să comentezi direct pe YouTube

Partea 3, aici poți să citești comentariile de pe YouTube și să comentezi și tu, la rândul tău.

Anterior am mai mers la noul sediu AUR pentru a explica ce fel de pensionarii speciali servește George Simion, care este parteneriatul cu fugarul Ghită și legăturile cu generalii SIE-Borsec.

Ca să știți de ce e mut George Simion pe tema pensiilor speciale.

Trei pensionari „speciali”, bagați de AUR în Parlament sunt exemple interesante ale grupărilor de interese din spatele lui George Simion.

Trei pensionari „speciali”, bagați de AUR în Parlament sunt exemple interesante ale grupărilor de interese din spatele lui George Simion.

Pornind de la exemplele lor și veniturile de peste 20.000 de lei lunar, indemnizații parlamentare cumulate cu pensii speciale, am prezentat armata de „speciali” care din umbră păpușează AUR. Este o dâră de nationalism care duce până în anii iliescieni când omul Moscovei organiza Mineriade și ducea la cote extreme ura pe criterii etnice.

Astfel, vom constata împreună că George Simion este mut pe tema pensiilor speciale din motive foarte grave.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentLaura Codruța Kovesi, despre pragul de 50 de mii de euro pentru abuzul în serviciu: Este intenția de a dezincrimina parțial infracțiunea de abuz în funcție. Dacă aceste modificări ar fi adoptate, ar afecta investigațiile EPPO și ar scădea nivelul existent de protecție a intereselor financiare ale UE în România
Articolul următorDescoperă beneficiile unui ansamblu rezidențial dezvoltat în baza conceptului unic „mediu fără bariere”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments