Forta ireala a constructorului Dorinel Umbrarescu. Utilaje noi si peste 1500 camioane

0
4330

Cel mai puternic constructor roman a ajuns la un nivel ireal pentru o companie romaneasca. Dorinel Umbrarescu are mii de angajati si investeste constant in utilaje noi.

„Se lucreaza foarte mult cu forta de munca locala. Dorinel Umbrarescu are foarte multi angajati din Bacau, Neamt chiar si Iasi, soferi, buldozeristi, mecanici, ingineri. Vreau sa va spun ca au depasit 1500 camioane, dupa cum mi-a povestit directorul lor general si multe noi. Daca o sa va uitati toate utilajele lui nu au mai mult de 3 ani de zile”, a spus Catalin Urtoi, in emisiunea Linia Intai de la TeleM.

Pe toate santierele unde activeaza firmele lui Dorinel Umbrarescu se lucreaza intr-un regim spartan fiind surprinse si noaptea camioanele UMB. De altfel, constructorul roman isi propune sa incheie mai repede lucrarile.

„E un semnal important că lucrurile merg foarte bine pe aceste şantiere. Este un constructor român care este mobilizat exemplar şi acest lucru se vede pentru că ordinele de începere a lucrărilor s-au dat acum câteva luni şi deja se toarnă asfalt. Lucrurile stau şi mai bine pe celelalte tronsoane până la Focşani, chiar pe lotul 4 stau şi mai bine şi avem un progres de 30-40 la sută, ceea ce este incredibil. Mi-aş dori ca aceste şantiere să fie un exemplu şi pentru alţi constructori din România. Am convingerea că termenele asumate vor fi serios devansate”, a afirmat, la rândul său, Sorin Grindeanu pe Facebook.

5 3 votes
Article Rating


Articolul precedentIn varianta optimista, iesenii ar putea circula pe autostrada Motca – Letcani spre finalul anului 2026
Articolul următorDe ce catolicii și creștin ortodocșii nu serbează Paștele la aceeași dată. Greșeala care ne desparte
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments